Cine este bărbatul cu care s-a căsătorit Geta Sterp. „Sunt cei mai frumoși, vă mulțumesc din suflet!”

Geta Sterp, sora lui Culiţă Sterp, s-a căsătorit cu Sebastian Crăciunescu, alături de care trăieşte o poveste de dragoste de mai mulţi ani. Georgeta Sterp este fiica cea mică a "mamei Geta" și, totodată, sora lui Iancu, Ileana, și Culiță Sterp.

05 oct. 2022, 10:38
Cine este bărbatul cu care s-a căsătorit Geta Sterp. „Sunt cei mai frumoși, vă mulțumesc din suflet!”
Cine este bărbatul cu care s-a căsătorit Geta Sterp. "Sunt cei mai frumoși, vă mulțumesc din suflet!"

Cine este bărbatul cu care s-a căsătorit Geta Sterp. Sebastian Crăciunescu este îndrăgostit lulea de soşţia lui, căreia i-a trimis o mulţime de mesaje de dragoste şi alături de care a participat la mai multe evenimente de familie. „O sa te iubesc o viața, nu câteva minute, zile, luni sau ani, o viata, pentru ca meriți, mi-ai dovedit și am simțit asta! Te iubesc frumoasa mea”, acesta este doar unul dintre mesajele pline de romantism pe care Sebastian Crăciunescu i le-a scris Getei Sterp, scrie wowbiz.ro. Nici aceasta nu s-a lăsat mai prejos cu declarațiile de dragoste pe rețelele de socializare: „Dragostea trebuie să fie sinceră. Urăște ce este rău, ține-te strâns de ce este bine”.

Geta Sterp și-a invitat tatăl la nuntă. Mama Geta a avut o reacție neașteptată: „I-am dat dedicație!”

Bărbatul este foarte apreciat de către „mama Geta”, care i-a felicitat pe miri în ziua nunții, și le-a urat tot binele din lume într-un  live pe Instagram: „Sunt cei mai frumoși, vă mulțumesc din suflet că ați fost prezenți. Au venit și oameni necunoscuți, le mulțumesc tuturor din inima. Doamne ajută, le doresc tot binele din lume, iar eu vreau să mă rup în figuri, am tocuri, spre să nu mi se rupă vreunul. N-am purtat rochie lunga că niciodată nu am fost mireasă, nu m-a făcut nimeni mireasă. Poate s-o găsi cineva pe Instagram. Uitați-vă ce timp frumos am prins!” a spus „mama Geta”.

Sora lui Culiţă Sterp s-a căsătorit cu Sebastian Crăciunescu. Imagini cu cei doi însurăţei: „Ce timp frumos am prins!””

Geta Sterp se ocupă de magazinul de produse lactate a familiei sale din Hațeg. „Un om cald și minunat. Vreau să vă zic că dacă veți cunoaște familia Sterp sau pe unul dintre membrii săi, veți fi mereu primiți cu brațele deschise pentru că sunt niște oameni minunați și primitori”, este declarația unei localnice, despre Geta Sterp.

@tania_plesa1 Jador nu e prieten cu Geta@🔥Tania🔥 @🔥Tania🔥 @🔥Tania🔥 #jador #mamageta #culitasterp #getasterp #sebi #wedding #live #moldova #chisinau #viralvideo #viralromania #taniaplesa1 #romania #2022 ♬ sonido original – 🔥Tania🔥