Sora lui Culiţă Sterp s-a căsătorit cu Sebastian Crăciunescu. Imagini cu cei doi însurăţei: „Ce timp frumos am prins!””

Sora lui Culiţă Sterp s-a căsătorit cu Sebastian Crăciunescu. Georgeta sau Getuţa, aşa cum îi spun apropiaţii, şi-a unit destinele cu alesul inimii sale, Sebastian Craciunescu. Cei doi au mers la Starea Civilă duminică, 2 octombrie, zi memorabilă pentru toată familia.

03 oct. 2022, 20:04

Sora lui Culiţă Sterp s-a căsătorit cu Sebastian Crăciunescu. Fiica cea mică a mamei Geta este acum femeie la casa ei, însă mereu a fost o prezenţă hotărâtă, care şi-a spus mereu părerea indiferent dacă a deranjat sau nu. Mama Geta le-a urat însurăţeilor tot binele din lume, într-un live aşa cum numai ea ştie să facă, plin de umor.

Citeşte şi: Gestul făcut de Culiţă Sterp pentru o bătrână. Internauţii au rămas fără cuvinte: „Era pe marginea drumului”

Sora lui Culiţă Sterp s-a căsătorit cu Sebastian Crăciunescu

Sunt cei mai frumoși, vă mulțumesc din suflet că ați fost prezenți. Au venit și oameni necunoscuți, le mulțumesc tuturor din inima. Doamne ajuta, le doresc tot binele din lume, iar eu vreau să mă rup în figuri, am tocuri, spre să nu mi se rupă vreunul. N-am purtat rochie lunga că niciodată nu am fost mireasa, nu m-a făcut nimeni mireasa. Poate s-o găsi cineva pe Instagram. Uitați-vă ce timp frumos am prins!” a spus mama Geta.

Getuţa se ocupă de magazinul familiei din Haţeg unde vinde brânză, caş şi alte produse lactate direct de la stâna pe care familia ei o deţine. Toţi care îi trec pragul magazinului au numai cuvinte de laudă despre Geta, fiind o persoană cu bun simţ şi foarte educată: „Un om cald și minunat. Vreau să vă zic că dacă veți cunoaște familia Sterp sau pe unul dintre membri săi, veți fi mereu primiți cu brațele deschise pentru că sunt niște oameni minunați și primitori”, spunea o localnică despre sora fraţilor Sterp.

Gestul făcut de Culiță Sterp la nunta surorii lui

Mireasa a avut-o ca nașă de cununie pe sora ei mai mare, iar fratele lor a fost cel care a încins atmosfera și a cântat la eveniment. Multe persoane sunt de părere că a cânta la propria nuntă dau la nunta cuiva din familie aduce mare ghinion. Mai mult, în popor, se crede că o astfel de căsătorie nu v-a rezistat. Bineînțeles că superstițiile legate de nunți sunt numeroase însă nu întotdeauna au un temei.

Cei din familia Sterp nu au ținut cont de toate acestea și au avut parte de o petrecere pe cinste.

Geta și-a dorit se pare, o nuntă tradițională ca la carte. Astfel, au fost respectate de nași, părinți și invitați, obiceiurile specifice locului. Geta Sterp a fost luată de acasă de nași și mire pentru a merge la biserică. De altfel, plecarea miresei din curtea părintească nu s-a făcut oricum ci cu multe strigături.