Cine este bărbatul în faţa căruia Dana Budeanu tremură. Creatoarea de modă a picat testul mâinilor

Deşi nu s-ar zice că Dana Budeanu ar putea avea slăbiciuni, mai ales atunci când vine vorba despre oameni, ei, bine, recent, creatoarea de modă a demonstrat că există cineva, un bărbat, care o face să tremure.

22 oct. 2022, 18:59
Cine este bărbatul în faţa căruia Dana Budeanu tremură. Creatoarea de modă a picat testul mâinilor

Dură, intransigentă şi sigură pe ea, Dana Budeanu este un model pentru mulţi români. Şi totuşi, creatoarea de modă care nu tolerează fătălăii şi ameţitele se pierde în faţa lui Dan Puric.

Aflată, recent, în compania acestuia pentru a purta o discuție despre spiritualitate, feminitate și credinţă, Dana Budeanu a experimentat un moment rar de slăbiciune.

La invitația lui Damian Draghici, Dana Budeanu şi Dan Puric au stat împreună în faţa unei săli pline până la refuz.

Dan Puric, bărbatul în faţa căruia Dana Budeanu tremură

În debutul conversației, Dana a ţinut să menţioneze faptul că are un respect uriaş pentru actorul, filosoful, scriitorul și regizorul de teatru Dan Puric. Creatoarea de modă a adăugat că, de regulă, nu este copleşită de emoţii, după care a făcut un gest care a stârnit aplauzele celor prezenţi: şi-a întins braţele ca să le arate tuturor că tremură.

Eu nu pot continua nimic din ceea ce spune domnul Puric. Domnul Puric vă vorbește și unde termină dumnealui propoziția se termină subiectul. Eu nu am emoții niciodată, adică niciodată. Nu știu dacă se vede…”, a spus Dana Budeanu.

Citeste si Dana Budeanu o apără pe Delia: „În momentul în care ai făcut un copil şi nu eşti pregătită, eşti o criminală”

Gestul Danei l-a emoţionat şi l-a amuzat, totodată, pe Dan Puric, care a reacționat imediat.

Cum să n-o iubești, domne!? 1-0 în mintul 25, ați văzut ce ne-a păcălit?”, a întrebat retoric actorul.

Dana Budeanu: „Noi nu trebuie să fim feministe, noi trebuie să fim femei. Celor mai multe femei le este greu să fie femei”

Unul dintre subiectele dezbătute a fost cel referitor la feminitate, Dana Budeanu subliniind faptul că femeile au uitat să mai fie femei.

Noi nu trebuie să fim feministe, noi trebuie să fim femei. Majoritatea femeilor nu mai vor să fie femei. Le este greu să fie femei. Nu este modern să fie femei. Nu mai este nimic frumos în a fi femeie. 

Eu am venit pe jos, prin mizerie – că asta am ajuns să vedem în fiecare zi în orașul nostru, pe aceste tocuri bej, pe o piatră cubică alunecoasă din cauza jegului. Pe lângă mine au trecut probabil 50 de femei încălțate în cutii… pentru că ele nu mai vor să fie femei.

De ce? Această mișcare feministă, care a pornit de la principii complet nevinovate, de fapt s-a născut să distrugă femeia. Noi nu trebuie să fim feministe, noi trebuie să fim femei.

Pentru că majoritatea nu mai vor să fie femei, nu mai există viața aia la care vă uitați în filme, pe care o citiți în carți, pe care v-o doriți și pe care n-o mai aveți”, a spus creatoarea de modă.

Citeste si Dana Budeanu dă de pământ cu Alina Tănasă: „L-ai întrebat tu pe ăla mic, dacă vrea să-l pui când suge?”

La rândul său, Dan Puric e de părere că în prezent se încearcă distrugerea ideii de mamă cu scopul de a distruge iubirea.

Când am fost în America am văzut acolo cele mai triste femei. Francezul spune că o femeie frumoasă este o sărbătoare a ochilor. Declin feminitatea în alt raport, în femeie altar.

Acum se scurg trilioane de dolari pentru a distruge ideea de mamă și pentru a distruge un raport, iubirea, limitându-l la sex. Interesant este că oamenii își puneau problema ce este dragostea încă cu 400 de ani înainte de Hristos”, a precizat Dan Puric.