Cine este Bogdan Macovei, iubitul milionar al Corinei Bud. ”Ne iubim, există o super conexiune între noi”

Corina Bud nu mai are nevoie de prezentare. Artista e una dintre cele mai cunoscute femei din România. Totuși, nu mulți știu cine este iubitul acesteia și cu ce se ocupă! Vezi mai jos toate detaliile.

31 ian. 2024, 23:32

Corina Bud e foarte discretă în ceea ce privește viața ei personală, însă de curând s-a aflat că se iubește cu Bogdan Macovei, care nu face parte din showbiz.

Citește și Cu ce se ocupă iubitul Ramonei Olaru. Asistenta de la Neatza cu Răzvan și Dani radiază de fericire de când iubește din nou

Publicația Mediaflux i-a și surprins împreună, însă ei continuă să nu se afișeze oficial împreună la evenimente.

Corina a fost într-o relație cu Nelu Bud timp de aproape 20 de ani și s-au despărțit în urmă cu aproximativ 7 ani.

Cei doi au împreună un băiat pe nume Robin, care a rămas la mama lui. Vedeta și-a refăcut viața, însă nu vrea să îl expună public pe cel care îi este alături de o bună vreme.

Cu toate acestea s-a aflat cine e și cu ce se ocupă Bogdan Macovei, iubitul milionar al Corinei Bud. Fost șef al unor cunoscute lanțuri de supermarketuri, acesta a hotărât să ia o serie de afaceri pe cont propriu.

Astfel, omul de afaceri a ajuns să se asocieze cu un consorțiu cunoscut, One United Properties, și să dezvolte împreună investiții în afaceri imobiliare.

De asemenea, în parteneriat cu compania unde e asociat, Bogdan Macovei se ocupă de dezvoltarea de proiecte rezidențiale în București și nu numai. Bogdan Macovei și Corina Bud s-au cunsocut în însoritul Dubai, acolo unde vedeta s-a refugiat în perioada pandemiei.

Bogdan Macovei nu își dorește să fie persoană publică. Într-un interviu oferit nu de mult, Corina Bud a declarat că nu își ascunde partenerul, însă îi respectă dorința de a nu fi persoană publică.

„Relația noastră e oficializată! În sensul că eu sunt de părere că nu e nevoie de un act care să oficializeze o anumită relație. E mai mult decât oficială. Ne iubim, există o superconexiune între noi, ne înțelegem foarte bine și facem lucruri superfrumoase împreună.

Iar pentru noi, toate astea sunt suficiente! N-am fost niciodată căsătorită. N-am fost niciodată o tradiționalistă din punctul ăsta de vedere!

Sunt pe principiul trăiesc acum, aici și mă bucur de ceea ce trăiesc! Cum nu știm ce se va întâmpla, peste o săptămână, mâine sau poimâine, nu pot să exclud nimic din nimic. Niciodată! Nici varianta de a sta vreodată în fața ofițerului stării civile!”. „Sunt bine, sunt împlinită, sunt fericită”, a spus Corina Bud.

”Nu vreau să intru în detalii”

În 2022, Corina Bud confirma că este implicată într-o relație.

Ulterior, în 2023, ea a făcut noi dezvăluiri despre iubitul ei. Bărbatul nu își dorește să fie în lumina reflectoarelor, astfel că se bucură în liniște de povestea de dragoste pe care o trăiește cu artista.

„Nu vreau să intru în detalii pe tema asta. Nu e o persoană publică și, în general, nu mi-a plăcut niciodată să vorbesc despre viața mea privată sau despre viața iubitului meu, fiindcă îi respect intimitatea. Nu am de ce să dau mai multe detalii, repet, el nefiind o persoană publică. Și nici nu cred că interesează pe cineva chestiunea asta.

Citește și Cine este Edi Barbu, bărbatul care a cucerit-o pe Alina Eremia. Cu ce se ocupă viitorul soț al artistei

E suficientă de multă informație în fața căreia copiii noștri sunt expuși. Eu cred că oamenii preferă să audă muzică bună. Nu cred că ar interesa pe cineva ce fel de relație are Corina, cu cine… mesajul e, de fapt, că sunt bine, sunt împlinită, sunt fericită, că am puterea și oamenii care-mi oferă energia și forța pentru a face lucruri frumoase în continuare”, a mai spus vedeta, potrivit Viva.ro.