Cu ce se ocupă iubitul Ramonei Olaru. Asistenta de la Neatza cu Răzvan și Dani radiază de fericire de când iubește din nou

Asistenta de la matinalul Antenei 1 radiază de fericire de când are o nouă relație. Ramona Olaru iubește din nou și chiar a vorbit despre actualul său partener de viață pe care, momentan, îl ține ascuns de ochii lumii, semn că vrea să păstreze discreția momentan până ce va fi sigură că bărbatul este cu adevărat ce trebuie.

16 nov. 2023, 11:15
Cu ce se ocupă iubitul Ramonei Olaru. Asistenta de la Neatza cu Răzvan și Dani radiază de fericire de când iubește din nou
Cu ce se ocupă iubitul Ramonei Olaru. Asistenta de la Neatza cu Răzvan și Dani radiază de fericire de când iubește din nou

Ramona Olaru preferă să fie discretă atunci când vine vorba de relația cu noul iubit, deși mărturisește că a fost dragoste la prima vedere. Asistenta TV spune că și-a găsit liniștea alături de actualul partener care nu se dă înapoi de la a o răsfăța ori de câte ori are ocazia. Recent, cei doi au plecat în vacanță la Paris.

Citește și: Ramona Olaru, dezvăluri despre viața amoroasă. A fost înșelată și a ajuns la psiholog din cauza foștilor iubiți: „Toți au fost la un moment dat deranjați de poziția mea”

Cu ce se ocupă iubitul Ramonei Olaru

Ramona Olaru și noul ei iubit sunt împreună de câteva luni, dar în acest timp a evitat să apară cu el în public. Totuși, nu a evitat să arate că este fericită și că un nou bărbat îi face inima să bată cu putere. Asistenta TV a spus că bărbatul cu care trăiește are mai multe afaceri, atât în România, cât și în străinătate, iar în ultima perioadă nu a mai plecat atât de des de acasă, astfel reușind să petreacă mai mult timp împreună. Vedeta a povestit că iubitul ei este un partener atent și că au fost până acum în trei vacanțe împreună, ultima fiind la Paris.

„Are mai multe afaceri atât în țară, cât și în afara țării, în mai multe țări din Europa. Mă mai duc eu. Mai pleacă el, mai vin eu, e ok, ne plimbăm. La Paris (n.r. ultima destinație de vacanță în care au fost împreună). Eu mă duc pentru o zi-două, pentru că așa îmi permite timpul. Nu multe (n.r. vacanțe), trei cred. Trei pentru că a prins mult o perioadă aici”, a spus Ramona Olaru, la Xtra Night Show.

Ramona Olaru are planuri mari pentru perioada următoare. Asistenta TV și-a cumpărat o casă nouă, dar spune că va locui singură, fără iubit. Vedeta a declarat că și-a dorit să facă această schimbare și că a plătit un avans consistent pentru noua casă, urmând să mai plătească câțiva ani pentru ea. În prezent, Ramona Olaru se ocupă de amenajarea locuinței și crede că abia la începutul anului viitor va reuși să se mute de tot în casa ei.

„Abia m-am apucat, mai am multă treabă. Cred că prin februarie o să mă mut. Sunt abia la început. Sunt la băi și sunt aproape de final, băile, parchet, mochetă, de la un capăt la celălalt. Am 130 de metri cu tot cu terasă. Mi-am luat că dacă e familia mare de data aceasta și nu mă refer la bărbați, mă refer la „copiii mei” (…) Nu l-am luat cu banii jos, am dat un avans mai mare, ce-i drept, și am rămas să mai plătesc câțiva ani”, a mai spus asistenta TV.

Citește și: Cum se înțelege, de fapt, Ramona Olaru cu colegii de la Neatza. ”Acum avem o relație ok, vorbim”