Cine este cocalarul drogat de 56 de ani care și-a lăsat Rolls Royce-ul decapotabil în ninsoare, la -10 grade! Bolidul a fost ridicat de o platformă

Iașul marilor iubiri s-a transformat într-un tărâm în care drogații cu bani cred că fac legea. Un cocalar în vârstă de 56 de ani cu ifose de milionar a fost săltat de polițiști, după ce a refuzat să i se preleveze probe biologice, nu avea permis de conducere, iar Rolls Royce-ul decapotabil cu care se plimba la -10 grade, nu era înmatriculat.

23 ian. 2024, 16:40
Cine este cocalarul drogat de 56 de ani care și-a lăsat Rolls Royce-ul decapotabil în ninsoare, la -10 grade! Bolidul a fost ridicat de o platformă
Cine este cocalarul drogat de 56 de ani care și-a lăsat Rolls Royce-ul decapotabil în ninsoare, la -10 grade!

Cine este cocalarul drogat de 56 de ani care și-a lăsat Rolls Royce-ul decapotabil în ninsoare, la -10 grade! Oamenii legii l-au oprit pe șofer, după ce le-a atras atenția faptul acesta conducea bolidul de lux decapotabil în timp ce termometrele indicau -10 grade Celsius.

Citește și „Cocalarul de pârtie” loveşte a doua oară la Muntele Mic: jandarmii montani l-au amendat cu 1.000 de lei

Cine este cocalarul drogat de 56 de ani care și-a lăsat Rolls Royce-ul decapotabil în ninsoare, la -10 grade!

În urma verificărilor, polițiștii au constatat că șoferul era nimeni altul decât omul de afaceri Sorin Rotariu ce deține mai multe baruri în care se află și jocuri de noroc. Potrivit oamenilor legii, șoferul avea permisul de conducere suspendat și pe deasupra, emana halenă alcoolică.

În momentul în care agenții l-au invitat să meargă la spital pentru a i se preleva probe biologice, milionarul despre care surse BZI spun că se afla atât sub infuența băuturilor alcoolice, cât și a drogurilor a refuzat și a început să devină recalcitrant.

Martorii povestesc că bărbatul era de dimineață pe trotuar și saluta neinteligibil orice persoană care trecea prin zonă.

Șoferul s-a ales cu dosar penal, iar bolidul a fost ridicat în urmă cu puțin  timp de oamenii legii și va rămâne în custodia autorităților până se va rezolva această situație.

„În dimineața zilei de 23 ianuarie 2024, polițiștii rutieri ieșeni au oprit pentru control un auto condus de un bărbat, în vârstă de 56 de ani, care circula pe raza mun Iași. În urma verificărilor efectuate în baza de date a rezultat că acesta ar avea permisul de conducere cu suspendat.
De asemenea, șoferul emana halenă alcoolică, însă acesta a refuzat conducerea la o unitate medicală în vederea prelevării de probe biologice.
În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ,,conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, ,,refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice” precum și ,,punerea în circulație sau conducerea pe drumurile publice a unui vehicul neînmatriculat”, au transmis reprezentanții IPJ Iași.

În urma acestui incident, s-a descoperit cui aparține Rolls Royce-ul decapotabil în care a nins zilele trecute. Imaginile cu bolidul de lux peste care se așază neaua albă la fel de frumos ca în poeziile lui Geroge Coșbuc au invadat internetul și au stârnit sute de reacții din partea internauților.

@vivacyleather Sa-i anulam garantia ?? 🤣😱 #rollsroyce #vivacyleather #interior #fyp #viral ♬ Iarna pe val – Cabron

”E mașina de aia bake rolls.

I-a decapotat-o un prieten și nu știe să o capoteze la loc.

A parcat când era soare, între timp a venit zăpada.

Yusuf a venit in România, păzea.

Este al lui Nea Gigi Becali? Aaaa nuuu e al lui Iohannis. E luată cu banii din ALOCAȚII de aia nu-i PASĂ.

Băi frate dacă ai anvelopele de iarnă este Ok alea contează.

A fost mai ieftina fără acoperiș”, sunt doar o parte dintre comentariile făcute de internauți.

Citește și VIDEO | Haos la Marea Neagră: „cocalarul cu Audi” a rămas blocat în nisip