VIDEO | Haos la Marea Neagră: „cocalarul cu Audi” a rămas blocat în nisip

Un cetățean teribilist a vrut să-și impresioneze prietenii printr-un gest grotesc, pe litoral. Cel etichetat pe internet drept „cocalarul cu Audi" a încercat să se plimbe cu autoturismul pe plajă și a rămas blocat în nisip.

28 iul. 2023, 14:41
VIDEO | Haos la Marea Neagră: „cocalarul cu Audi” a rămas blocat în nisip

Șoferul de 18 ani a intrat cu Audi-ul pe plaja din Eforie Nord, gest pentru care a fost amendat cu suma de 10.000 de lei.

Tânărul din Neamț a fost sancționat după ce turiștii au sunat imediat la Poliție.

Autoturismul a fost văzut pe plajă, în jurul prânzului. În imaginile filmate de martori, şoferul de 18 ani este observat cum încearcă să scoată autovehicului din nisip, fără succes, însă.

Pentru că nu a avut de ales, a chemat un ATV în ajutor, potrivit sursei citate.

„La data de 27 iulie, polițiști din cadrul Stațiunii Eforie au identificat un bărbat, de 18 ani, care, la data de 26 iulie, ar fi pătruns cu autoturismul pe o plajă din stațiunea Eforie”, a transmis IPJ Constanța.

Tânărul a fost sancționat contravențional, cu amendă în valoare de 10.000 de lei, în baza O.G. 19/2006 privind utilizarea plajei Mării Negre şi controlul activităţilor desfăşurate pe plajă, potrivit aceleiaşi surse.

„Cocalarul cu Audi”, pus la punct de internauți

Internauții s-au arătat revoltați de gestul „cocalarului cu Audi”. Iată o parte dintre comentarii:

„A schimbat căruța de Neamț cu autovehicul și a venit și băiatul la mare, undei frumos, soare și fetițele goale. Nu prea le are cu restul”;

„Cine a sărit să-l ajute pe cocalar și de ce? Alți cocalari?”;

„Cocalard cu tigaia pe plajă”.