Cine este colegul de celulă al lui Vlad Pascu și cum se simte beizadeaua drogată în închisoare: „ E super caraghios chiar. E comisar la garda de mediu”

Cu fiecare zi care trece, apar informații noi despre cazul lui Vlad Pascu și despre familia sa, care pare să fie „făcută din același aluat”. Tânărul care a ucis doi oameni în accidentul tragic de la 2 Mai se află acum în arest pentru cel puțin încă 30 de zile.

19 sept. 2023, 14:25
Cine este colegul de celulă al lui Vlad Pascu și cum se simte beizadeaua drogată în închisoare: „ E super caraghios chiar. E comisar la garda de mediu”
Cine este colegul de celelulă al lui Vlad Pascu și cum se simte beizadeaua în închisoare: „ E super caraghios chiar. E comisar la garda de mediu”

Situația lui Vlad Pascu, cel care a provocat accidentul tragic în stațiunea 2 Mai, care s-a soldat cu doi morți și mai mulți răniți, pare să devină din ce în ce mai complexă. Pe data de 8 septembrie, Judecătoria Mangalia a aprobat cererea Parchetului de prelungire a mandatului de arest cu încă 30 de zile. Prin urmare, Vlad Pascu se află în detenție și pare să împartă celula cu persoane notabile.

Citește și: Cum s-a produs carambolul de pe A1. Unul dintre șoferi a spus că a fost orbit de soare. Cine sunt cei cinci oameni care au murit în microbuzul strivit între cele două TIR-uri

Familia Pascu se află sub atenta supraveghere a autorităților. Vlad Pascu este în detenție, iar mama sa a fost reținută pentru tentativă de influențare a declarațiilor unui martor, în timp ce tatăl tânărului este sub anchetă pentru că a intrat cu scuterul într-un grup de jurnaliști. Printre toți aceștia, Vlad Pascu pare să fie cel mai calm și să găsească amuzant comportamentul colegilor săi de celulă.

După ce Judecătoria Mangalia a acceptat cererea Parchetului de prelungire a mandatului de arest cu încă 30 de zile, Vlad Pascu s-a întors în centrul de detenție de la Constanța. Acolo, tânărul împarte celula cu alte două persoane, dintre care unul este un funcționar public de rang înalt.

Mai exact, se pare că tânărul împarte celula cu Dorin Meran, un comisar-șef de la Comisariatul Județean Tulcea din cadrul Gărzii Naționale de Mediu, conform informațiilor de pe fanatik.ro. Acest bărbat a fost reținut pe 4 septembrie pentru acuzația de luare de mită în formă continuată.

Pe 5 septembrie, Dorin Meran a fost prezentat în fața Tribunalului Constanța, unde judecătorii au aprobat propunerea procurorilor de arest preventiv pentru 30 de zile. A fost prins în flagrant în timp ce primea 5.000 de euro mită de la un om de afaceri. Acești bani au fost oferiți pentru a-i reduce amenda în urma unui control de mediu.

„În perioada 30 august – 04 septembrie 2023, inculpatul Meran Dorin, în calitatea menționată mai sus, ar fi pretins de la un om de afaceri (martor în cauză) suma de 25.000 lei și alte foloase necuvenite, pentru a-i aplica acestuia o amendă mai mică ori chiar sancțiunea avertismentului ca urmare a unui control efectuat de către inculpat la un punct de lucru al unei societăți comerciale administrată de martor”, a anunțat DNA Constanța.

Vlad Pascu pare că se înțelege foarte bine cu colegii de celulă. Pe unul dintre ei, un alt tânăr îl descrie ca fiind „super caraghios”, iar la Dorin Meran se refera ca la un bătrân care este „la locul lui”. Totuși, mama beizadelei drogate este de părere că tânărul trebuie să fie precaut și să aibă grijă cu cine vorbește și ce anume.

„PASCU MIRUNA: Primul lucru pe care tre’ să-l fac, e să fac dosar medical. Cu siguranță tre’ să-ți fac în primul rând dosar medical și dup-aia încet, încet. Tu cu cine mai ești acuma în camera aia?

VLAD: Ah, e ok acuma. Mai sunt decât cu băiatul ăla care ți-am zis că nu avea de mâncare și astea…Am sta a fost super (n.l. neinteligibil)  caraghios chiar..și ne-a mai băgat pe încă un domn care e comisar la gradă și mediu, are, e în vârstă, are aproape șaizeci de ani, e la locul lui, (n.l. neinteligibil)

PASCU MIRUNA: Eh, asta e și ideea. Așa trebuie și tu să fii e acuma încolo, nu să fii cu nebuni. Mai e încă o chestie. Vezi că băiatul ăla care zici tu că e liniștit, nu e ce crezi tu mama. Nimeni nu e ce crezi tu. Tu să fii foarte atent ce vorbești.”, se arată în stenogramele din referatul de arestare al procurorilor de la DIICOT.

Citește și: Nicuşor de la Brăila a murit la doar 42 de ani. A devenit cunoscut în toată ţara după mai multe filmări el în mediul online VIDEO