Cine este comisarul care şi-a MUŞAMALIZAT propriul accident. Ce avere deţine VIDEO

Comisar la rutieră în timpul serviciului, patron de restaurant şi naş de cămătar în timpul liber. Este povestea comisarului Marius Maghiari, cel care a târât după el alţi 7 colegi în încercarea de a muşamaliza un accident provocat chiar de el. Numele său a fost deseori pomenit în dosarul cunoscut drept "procurorul vrăjitoarelor". Marius Maghiari fiind unul dintre denunţătorii lui Max Bălăşescu. În plus, poliţistul deţine un restaurant destul de exclusivist şi a fost văzut frecvent la petreceri alături de bunul prieten şi cumătru Sebastian Dobrescu, potrivit România TV.

04 aug. 2015, 14:18
Cine este comisarul care şi-a MUŞAMALIZAT propriul accident. Ce avere deţine VIDEO

Momentul care a legat numele lui Marius Maghiari de altceva decât poliţia rutieră a fost celebrul dosar al „procurorului vrăjitoarelor”.

Marius Maghiari s-a numărat printre denunţătorii lui Max Bălăşescu, procurorul care şantajat-o pe Zăvoranu, potrivit România TV. Marius Maghiari le-a povestit procurorilor cum a încercat de mai multe ori medierea unor înţelegeri între inculpaţii din dosar, sumele ajungând chiar şi la 100.000 de euro.

CITEŞTE ŞI: Poliţiştii acuzaţi că au ascuns un accident vor să facă plângere împotriva procurorului de caz

Alături de Maghiari, denunţător în acest dosar a fost şi Sebastian Dobrescu , bunul său prieten, căruia poliţistul i-a şi botezat fetiţa.

Legătura dintre Dobrescu şi Maghiari a fost de altfel una destul de controversată. În anumite cercuri, Sebastian Dobrescu este cunoscut drept cămătar. În schimbul banilor pe care îi dă cu împrumut, acesta ar cere garanţii în case şi maşini. Ulterior, se îndreaptă către instanţă, unde a avut deschise numeroase procese de executare silită. La fel de altfel ca şi cumetrii săi, Marius Maghiari şi soţia acestuia.

Nu doar legăturile uimesc la comisarul Maghiari, ci şi averea impresionantă. Nu cea oficială, căci potrivit declaraţiei de avere familia Maghiari are datorii mai mari decât veniturile, iar în declaraţia de interese, poliţistul nu are nicio afacere. În realitate, poliţistul este cunoscut drept patronul unui restaurant de fiţe din sectorul 1 al Capitalei, vizavi chiar de locuinţa lui.

Iar veniturile afacerii sunt suplimentate de hotelul construit lângă restaurant.

Acum, comisarul Maghiari are două dosare penale. Unul pentru accidentul provocat la fântâna Mioriţa, în care a lovit o femeie, celălalt pentru că şi-ar fi convins colegii să muşamalizeze incidentul.

Primul dosar l-a lăsat deja fără permisul de conducere. Consecinţele celui de-al doilea sunt însă mult mai mari. Comisarul a fost plasat sub control judiciar de instanţă şi a fost pus la dispoziţie de superiorii săi.

Citeşte şi: Fiică de primar, BĂUTĂ la VOLAN, accident cu maşina Primăriei FOTO

În toată această afacere însă, el aruncă vina pe procuror, cel care, spune Maghiari, ar fi vrut cu orice preţ să construiască dosarul şi chiar ar fi influenţat victima, conform România TV.

Marius Maghiari intenţionează chiar să îl reclame pe procuror la CSM.