Cine este concurentul de la Survivor România care vrea să se întoarcă în țară: „Nu pot să mai stau aici!”

Survivor România a început acum două zile la Pro TV, însă un concurent a cedat psihic și spune că vrea să revină în țară. Este vorba despre trapperul Gheboasă, care a spus că nu se simte deloc bine în Republica Dominicană.

11 ian. 2023, 13:34
Cine este concurentul de la Survivor România care vrea să se întoarcă în țară: „Nu pot să mai stau aici!”

Ediția de marți a emisiunii Survivor România a început cu o serie de surprize pentru telespectatori. Unul dintre concurenții care se află în Republica Dominicană și-a rugat colegii să-l nominalizeze pentru a fi eliminat și să plece acasă.

Gheboasă face parte din echipa Faimoșilor și este unul dintre cei mai în vogă artiști de trap din România, însă nu a putut face față provocărilor din concursul de supraviețuire de la Pro TV.

Tânărul de 21 de ani a spus că își dorește din tot sufletul să meargă acasă și speră să ajungă cât mai repede în țară, la soția sa, pentru a-i dărui un copil.

Citiți și: SURVIVOR ROMÂNIA 10 ianuarie 2023 LIVE VIDEO ONLINE STREAM PRO TV’: „Vă rog să părăsiți ceremonia!”. Moment-şoc la Survivor

Gheboasă nu s-a adaptat la Survivor România

Trapperul Gheboasă, rapperul DOC și cântăreața de muzică populară Maria Constantin au fost nominalizați pentru eliminare de către colegii lor din echipa Faimoșilor.

„Rog toți oamenii care se uită să nu mă voteze. Nu mai pot să stau pe insulă, nu mai pot să stau nemâncat, nu mai pot să stau fără soția mea. Vreau să-i fac soției un cadou. Vreau să-i dăruiesc un copil. Tot ce-mi doresc e să ajung acasă”, a spus Gheboasă, cu lacrimi în ochi după ce a fost nominalizat.

Încă din primele zile ale concursului, artistul s-a izolat de colegii lui și a mărturisit că nu se regăsește pe insula exotică.

„Nu mă regăsesc aici… Nu pot să mai stau aici”, a spus el.

De asemenea, tânărul a mărturisit în primele ediții ale emisiunii că clacat psihic.

„Creierul meu a luat-o razna. Am început să nu mă regăsesc (…). Am încercat să îmi ajut echipa, să nu creadă că îi trag în jos, dar stau foarte mult pe gânduri”, spunea artistul.

Concurentul care va fi eliminat va fi anunțat în ediția de miercuri seară.

Pe numele său real, Gabriel Gavriş, mărturisea în urmă cu ceva timp că a avut o copilărie nefericită și până să devină celebru, viața sa a fost una extrem de complicată. Tânărul locuiește în prezent în București, însă este originar din Târgoviște.

Citiți și: Gheboasă a trăit o adevărată dramă. Artistul a făcut dezvăluiri cutremurătoare din copilărie: „Am fost în plasament, tata era la pușcărie, iar mama nu m-a vrut niciodată”