Gheboasă a trăit o adevărată dramă. Artistul a făcut dezvăluiri cutremurătoare din copilărie: „Am fost în plasament, tata era la pușcărie, iar mama nu m-a vrut niciodată”

Gheboasă a trăit o adevărată dramă. A devenit unul dintre cei mai populari artiști din mediul online, după ce a lansat o piesă care a devenit virală pe TikTok. Melodia este pentru noua generație și a devenit o adevărată senzație.

06 dec. 2022, 09:18
Gheboasă a trăit o adevărată dramă. Artistul a făcut dezvăluiri cutremurătoare din copilărie: „Am fost în plasament, tata era la pușcărie, iar mama nu m-a vrut niciodată”
Gheboasă a trăit o adevărată dramă

Gheboasă a trăit o adevărată dramă. Tânărul cântăreț s-a făcut remarcat într-un show de talente, iar la scurt timp după eliminări, s-a apucat de TikTok. Nu a durat mult până când a devenit viral, iar fanii l-au luat cu asalt. Puțină lume știe ce copilărie grea a avut, însă spune că toate greutățile l-au călit și l-au făcut omul puternic de azi.

Citește și: Zanni l-a bătut pe Gheboasă în cușcă în Gala RFX. Cum a decurs lupta dintre cei doi: „A luat și el, am luat și noi!”

Gheboasă a trăit o adevărată dramă

Gheboasă și-a deschis sufletul despre copilăria sa, care nu a fost deloc una ușoară. Cât timp tatăl a fost închis, mama lui nu a vrut să audă de el, din plasament, ajungând să fie crescut de o familie adoptivă și bunici.

Trapper-ul povestește că părinții adoptivi, pe care îi iubește enorm, îl duceau des la închisoare, acolo unde se afla tatăl său, pentru a nu pierde contactul cu el. Deși artistul nu a mai ținut legătura cu mama sa, Gheboasă știe că mai are încă trei frați. Nu îi cunoaște, dar se gândește cu drag la ei.

Când eram mai mic, tatăl meu nu a putut să mă ia. Era arestat, iar mama mea nu mă voia. Asta e tot ce știu eu. Bunicii mei mi-au zis. Eu nu am ținut legătura cu mama, pentru că m-a urât toată viața. Ea nu m-a vrut niciodată și cumva nici eu nu am vrut-o pe ea. Nu m-a dat la întors, nu am suferit foarte tare, pentru că atunci când am crescut l-am avut pe tata și bunicii m-au ținut strâns la piept.

Mama, când ne întâlneam pe stradă, mă înjura. Tatăl meu a făcut tot posibilul să mă ia. Eu am fost în plasament la o familie 5-6 ani de zile, care m-au botezat. După 6 ani, tata s-a eliberat și a făcut tot posibilul, pe cale legală, prin instanță să mă ia.

Până la 6 ani, mergeam în vizită la închisoare și părinții mei adoptivi mă țineau la un geam să îl văd. Nu înțelegeam prea multe, nu înțelegeam ce înseamnă pușcăria, de ce e închis acolo. Lumea nu îmi spunea, pentru că dacă mi-ar fi spus că tata a ajuns acolo pentru că a făcut fapte rele, eu poate îl vedeam ca un om rău și nu mai trăgeam așa spre el. Când era mai tânăr, a furat.

Știu unde e mama mea și cum o cheamă, dar nu am numărul ei de telefon. Tatăl meu mă sfătuiește să mă duc la mama, să vorbesc cu ea. Am zis că nu mă simt confortabil, ea nu m-a căutat la ziua mea, să îmi explice ce s-a întâmplat.(…)

Știu despre mama că mai are o fată, pe care o cheamă Patricia, mai am o soră. Mama a mai stat în Spania câțiva ani și mai am doi frați și acolo. Mi-a zis tata că unul dintre copii, Martin, e leit cu mine. Eu mereu mi-am dorit să am un frate care să semene cu mine. M-au durut toate astea, dar m-au și călit. Mi-aș fi dorit să am familia unită, să stăm toți la masă.„, a declarat Gheboasă, la emisiunea În Oglindă, prezentată de Mihai Ghiță.