Cine este Cristina Stroe de la Te cunosc de undeva. Ce legătură are iubita lui Damian Drăghici cu Andra

Cine este Cristina Stroe de la Te cunosc de undeva. Una dintre surprizele noului sezon este chiar iubita lui Damian Drăghici, care nu a apărut de foarte multe ori în faţa reflectoarelor. Ei bine, acum va trece prin transformări spectaculoase alături de partenerul ei de viață.

02 apr. 2023, 23:48
Cine este Cristina Stroe de la Te cunosc de undeva. Ce legătură are iubita lui Damian Drăghici cu Andra
Cine este Cristina Stroe de la Te cunosc de undeva

Cine este Cristina Stroe de la Te cunosc de undeva. Femeia care îi stă alături lui Damian Drăghici nu e străină deloc de muzică şi asta le va dovedi tuturor în show-ul de la Antena 1.

Citeşte şi: Damian Drăghici are interzis la melodiile lui Nelu Ploieşteanu. Soţia regretatului lăutar: „Nu vor nici copiii, nici eu, nici nepoții”

Cine este Cristina Stroe de la Te cunosc de undeva

Cristina Stroe face 29 de ani anul acesta și provine din Râmnicu Sărat. Cântăreața s-a făcut remarcată în urma participării la Vocea României, acolo unde a interpretat o melodile de-ale Aurei Urziceanu.

La începutul carierei sale muzicale, a colaborat cu Andra. A intrat în trupa ei și, din cunoștință în cunoștință, a ajuns să îl descopere și pe Damian Drăghici, cu care a și colaborat o vreme pe plan muzical.

Tânăra a fost o perioadă backing vocal (vocea din spate) în trupa Andrei Măruță, însoțind-o la spectacole peste tot prin țară.

Cum a slăbit Damian Drăghici 70 de kilograme

Artistul a mărturisit că la un moment dat a ajuns să cântărească 163 de kilograme și asta numai din cauza consumului în exces de prăjituri.

În momentul în care a început să țină regim, Damian Drăghici a eliminat tot ce conținea carbohidrați, gluten sau lactate, însă cel mai greu i-a fost să renunțe la prăjituri.

Eu am avut zile la rând când puteam să trăiesc doar din zahăr, nimic altceva. Când aveam problema, când eram foarte gras, eu nu eram gras de la mâncare, eram gras de la prăjituri. 163 de kilograme am avut, și acum depinde… pe timp de iarnă am undeva la 97-99, iar vara am 89-91.

Primul moment când îți dai seama că nu mai poți și, de fapt, dacă poți să înțelegi că zahărul este ascuns, după cum bine, știm, în orice. De obicei, cea mai mare greșeală este când facem o dietă fără grăsimi. Iaurtul fără grăsimi are zahăr mai mult, totul ce e redus de grăsimi are zahăr mai mult. În spatele zahărului se ascund carbohidrații, dar cel mai evident e zahărul pur”, a spus Damian Drăghici la emisiunea La Măruță.

Damian Drăghici a declarat că atunci când simte că are poftă de zahăr, imediat își dă seama nu a dormit bine sau nu a mâncat suficiente grăsimi. Mai mult, după experiența pe care a avut-o cu zahărul artistul a încercat să îl protejeze pe fiul său de trei ani căruia îi dă doar produse făcute în casă.