Damian Drăghici are interzis la melodiile lui Nelu Ploieşteanu. Soţia regretatului lăutar: „Nu vor nici copiii, nici eu, nici nepoții”

Damian Drăghici are interzis la melodiile lui Nelu Ploieşteanu. După moartea lăutarului, mai mulţi artişti şi-au exprimat dorinţa să îi interpreteze piesele, însă soţia lui, Elena Ploieşteanu, nu este de acord.

17 mai 2021, 19:45
Damian Drăghici are interzis la melodiile lui Nelu Ploieşteanu. Soţia regretatului lăutar: „Nu vor nici copiii, nici eu, nici nepoții”
Damian Drăghici are interzis la melodiile lui Nelu Ploieşteanu

Damian Drăghici are interzis la melodiile lui Nelu Ploieşteanu. După ce și-a exprimat dorința de a cânta creațiile care l-au consacrat pe celebrul lăutar, Elena Ploieșteanu a declarat că nu va permite nimănui ca piesele soțului ei să fie cântate de altcineva.

Citeşte şi: Soția lui Nelu Ploieșteanu, acuzații grave la adresa medicilor. Cum ar fi murit, de fapt, marele artist

Damian Drăghici are interzis la melodiile lui Nelu Ploieşteanu

Soția lui Nelu Ploieșteanu a ținut să precizeze că nu are absolut nicio problemă cu Damian Drăghici, menționând că îl apreciază și îl respectă, însă chiar și așa, nu este de acord cu preluarea pieselor regretatului partener.

Nu doresc nici eu așa ceva, sunt melodiile lui, el le-a cântat. Cine poate să aibă vocea lui, că mă faceți să plâng. Cine poate să aibă?! Domnul Damian Drăghici să nu se supere, dar nu pot, nu vor nici copiii, nici eu, nici nepoții”, a declarat Elena Ploieșteanu la Antena Stars.

Fiica lui Nelu Ploieşteanu declară război medicilor de la Spitalul Floreasca

Fiica lui Nelu Ploieşteanu declară război medicilor de la Spitalul Floreasca, la o lună de când artistul s-a stins din viaţă. Atât ea, cât şi mama ei, acuză cadrele medicale de neglijenţă şi comportament agresiv faţă de cântăreţul de muzică lăutărească.

Regret foarte multe că am avut încredere în medici. Am avut foarte mare încredere, mai ales în doctorul Ţincu. Am avut o încredere imensă, pentru că şi el îmi dădea speranţe şi îmi promitea că o să fie bine. Şi n-am cum să las lucrurile aşa.

Nu mi se pare corect ce s-a întâmplat. A fost o perioadă cu prea mult chin, şi pentru el, şi pentru noi. Au fost trei săptămâni în care tatăl meu a stat acolo.

Dacă ar fi murit acasă, înconjurat de noi, poate nu mai aveam atâtea pe suflet. Mi-au spus că i s-au administrat foarte multe medicamente.

Am vorbit chiar şi cu domnul Alexe Ioan, din America. Îi mulţumesc pe această cale pentru că ne-a susţinut şi ne-a dat foarte multe informaţii. A sunat la spitalul Floreasca şi nu l-a băgat nimeni în seamă. În ziua în care tatăl meu a murit, am intrat în Terapie Intensivă.

M-am dus la un medic, să-mi spună situația lui reală. La un medic în care eu aveam încredere. Un om în vârstă, cu experienţă mare. Nu vreau să-i dau numele. Am intrat în Terapie Intensivă aşa cum mă vezi, ducându-mă în cabinetul acelui medic. În Terapie Intensivă, nimeni nu purta mască.

Am să vorbesc cu un avocat, să mă sfătuiască în toate lucrurile astea. O să cer mai mult decât pot ei să îmi dea, pentru că tatăl meu n-a avut şi n-o să aibă preţ pentru mine. Este de neînlocuit”, a declarat Aneta Ploieşteanu pentru Antena 3.


loading...
Partenerii noștri