Cine este cunoscuta prezentatoare TV, cu o experienţă de 10 ani în televiziune, care a decis să plece FOTO

După zece ani petrecuți în televiziune, o cunoscută prezentatoare a decis să renunțe la aparițiile pe „sticlă”, pentru a lua calea afacerilor. Pasul acesteia s-a dovedit a fi inspirat, dat fiind că acum are afaceri de sute de mii de euro.

RomaniaTV.net
01 dec. 2017, 11:59

Înainte de a trece la viaţa antreprenorială, Malvina Cervenschi a lucrat timp de 10 ani în televiziune, unde a fost, pe rând, reporter, prezentator de ştiri, editor de ştiri şi realizator de campanii, informează businessmagazin.ro. Când a trecut la afaceri, a început totul de la zero, acţionând şi învăţând lucrurile din mers.

Citeşte şi O prezentatoare TV celebră divorţează după 17 ani. Au împreună trei copii frumoşi

Investiția inițială a Malvina Cervenschi a constat în cumpărarea unei cutii cu ațe și accesorii. Totul a pornit în urmă cu cinci ani, când a lansat brandul Malvensky.

În 2016, afacerea a ajuns la 722.000 de euro, în creştere cu 85% faţă de 2015, iar anul acesta antreprenoarea se aşteaptă la un plus de 25%.

„Afacerea a pornit tipic pentru cei care au o pasiune şi încep să se joace cu ea, iar treptat joaca devine un adevărat proiect”, a povestit Malvina Cservenschi despre începuturile Malvensky. Practic, a început cu o brăţară pe şnur, făcută pentru o prietenă, cu altă brăţară pentru o cunoştinţă, iar apoi vorba s-a împrăştiat şi oamenii au fost atraşi de ideea sa originală. Investiţia iniţială a fost infimă, fiind vorba de o cutie cu aţe, câteva accesorii şi cristale, spune antreprenoarea, iar afacerea a crescut organic în cei cinci ani de la lansare. Nu a folosit surse de finanţare externe şi a reinvestit mereu profitul obţinut. 


loading...