Alexia Eram: ”Plâng aproape în fiecare zi. Fac terapie o dată pe săptămână” Confesiuni dureroase făcute de fiica Andreei Esca

Alexia Eram a mărturisit că viața este nu este roz și că se confruntă cu mai multe probleme. Fiica Andreei Esca a apelat la medic pentru a trata afecțiune de care suferă.

17 nov. 2023, 22:24
Alexia Eram: ”Plâng aproape în fiecare zi. Fac terapie o dată pe săptămână” Confesiuni dureroase făcute de fiica Andreei Esca

Alexia Eram, fiica Andreei Esca, se bucură de un adevărat succes pe rețelele de socializare, unde e creator de conținut, influencer. Are multe campanii în online, multe colaborări, care îi rotunjesc veniturile. Chiar și cu așa succes, Alexia Eram recunoaște că trece și prin momente mai delicate. . Alexia Eram este fiica Andreei Esca și a lui Alexandre Eram și formează un cuplu de mai bine de 6 ani alături de artistul Mario Fresh. Ea a povestit recent despre viața ei și a mărturisit că deși este mereu cu zâmbetul pe buze, în sufletul ei se duce o luptă.

Adevărul despre relaţia dintre Alexia Eram şi Mario Fresh. Momentul de la America Express care i-a dat de gol: „Abia aştept să-l văd!”

Alexia Eram a mărturisit că viața este nu este tocmai roz, așa cum pare. Fiica Andreei Esca este o persoană extrem de sensibilă și a recunoscut că suferă de anxietate, dar a conştientizat că are o problemă și a cerut ajutorul medicilor specialiști și pentru face terapie săptămânal.  „Eu plâng foarte des, plâng aproape în fiecare zi. Ultima oară am plâns acum două zile, pentru că nu mă simțeam bine. Eu așa mă descarc. Cred că toată lumea suferă de anxietate și de stres. Trăim într-o lume haotică, dar fac terapie, oricum, o dată pe săptămână. Cred că mă ajută foarte mult. Am perioade foarte des, că tot ziceam că sunt pozitivă, în interiorul meu nu sunt tot timpul așa de pozitivă.(…). Fiecare are probleme lui. Nicio problemă nu poate să fie mai mică sau mai mare, pentru mine asta este o problemă mare.(…) Dar nu prea-mi place să-mi port milă. Am făcut terapie prima oară acum vreo 5 ani de zile. M-am oprit, trei ani mai târziu am făcut din nou, câteva luni, iar m-am oprit și acum am reluat de aproape un an, de când a început pandemia.” , a mărturisit Alexia Eram acum ceva timp, în podcast-ul SEENcer.

 

Alexia Eram, geloasă în relația cu Mario Fresh

Alexia Eram a dezvăluit cu ceva timp în urmă că este o fire geloasă, dar nu exagerează și este de părere că atunci când ții la cineva este normal să ai o doză de gelozie.

„Nu sunt o persoană foarte relaxată, sunt foarte irascibilă de fel, dar nu sunt nici o persoană foarte nervoasă de fel. Sunt agitată de fel. Sunt geloasă cum orice om e gelos. Nu cred că există să nu fii gelos. Cred că în orice relație există o mică parte de gelozie, nu cred că există relații în care să nu fie deloc, așa că este bine asta. Dacă nu ar fi gelozie înseamnă că ceva nu e ok. Nu poate să fie omul cu ochelari. Are voie să zică dacă o fată e frumoasă, are dreptate. Este firesc. Dacă vezi pe cineva frumos, afirmi asta. Asta nu înseamnă că trebuie să se întâmple ceva.”, a declarat Alexia Eram.

Mario Fresh, testat cu detectorul de minciuni dacă a înşelat-o sau nu pe Alexia Eram. Dezvăluire după şapte ani de relație: „Oamenii sunt singuri. Ce vrei să facă?” VIDEO
Fiica Andreei Esca a studiat la Londra, unde a urmat cursurile de la University of Creative Arts, obținând o diplomă de licență cu specializarea Marketing, Publicitate și Relații publice în domeniul modei. Cu toate acestea, s-a întors în țara pentru a se ocupa de carieră.