Cine este Deea, fosta soție a lui Dinu Maxer. L-a cunoscut pe tatăl copiilor când avea 16 ani

Cine este Deea, fosta soție a lui Dinu Maxer. Artista, în vârstă de 33 de ani, este o cântăreață și dansatoare cunoscută din România. S-a căsătorit cu cântărețul în urmă cu 14 ani și au împreună doi copii superbi.

29 mart. 2023, 08:37
Cine este Deea, fosta soție a lui Dinu Maxer. L-a cunoscut pe tatăl copiilor când avea 16 ani
Cine este Deea, fosta soție a lui Dinu Maxer

Cine este Deea, fosta soție a lui Dinu Maxer. Andreea Maxer S-a născut în data de 16 Februarie 1990, în București. Încă din copilărie, a participat la câteva concursuri de miss, dar a absolvit Facultatea de Jurnalism. A devenit cunoscută datorită talentului său muzical, a făcut parte din trupa Ispita, înființată în 2005 și odată ce trupa s-a destrămat și-a început o carieră solo.

Cine este Deea, fosta soție a lui Dinu Maxer

Deea l-a cunoscut pe Dinu Maxer pe vremea când avea doar 16 ani. Cu ceva timp în urmă, artista povestea că tatăl copiilor a fost primul și singurul bărbat din viața ei. Chiar dacă între ei exista o diferență de vârstă de 16 ani, cei doi nu au ținut cont de gura lumii și au decis să pornească împreună pe același drum. S-au căsătorit în urmă cu 14 ani și au doi copii, pe Andreas și Maysa.

Pe lângă pasiunea sa pentru muzică, în urmă cu mai mulți ani, Deea a fost și dansatoare pe litoral. Însă, după ce a rămas însărcinată, a renunțat să mai cânte și să mai danseze. Ani mai târziu, și-a reluat activitatea.

Citește și: Deea Maxer criticată pe Instagram. Vedeta a decis să slăbească după ce a primit mesaje jignitoare : „Îmi scriau că sunt mamă grasă, dizgrațioasă”

Deea și Dinu Maxer se despart după 18 ani de relație

Bruneta este cea care a anunțat că decizia divorțului, printr-un mesaj scris pe rețelele sociale. Îi mulțumește soțului ei pentru acești ani în care i-a fost soț, dar și prieten, însă drumul lor împreună se oprește aici. Deea Maxer nu a dezvăluit motivul despărțirii și a încheiat mesajul printr-o rugăminte și anume ca oamenii să fie „blânzi” și să respecte acest moment dificil din viața lor.

Am decis sã ne încheiem casatoria dupa 18 ani de relatie plini de iubire, fidelitate, respect si muncã depusã cot la cot in tot ceea ce am construit! Ne suntem recunoscatori pentru aceasta cãlãtorie in care am fost pe rând, piloti! Multumesc,@dinumaxer !

Voi ne stiti viata, ca pe o carte deschisa, fiind mereu in atentia voastra si inconjurati de apreciere si admiratie. Pentru toate acestea vrem sa va mulțumim si tot odata ne dorim sã respectati acest moment din viata noastra.

Ne dorim discretie, liniste si pace pentru fiecare dintre noi si cel mai important, pentru copiii nostri. Fiti blânzi! Dumnezeu stie drumul fiecaruia!

Multumim, Deea si Dinu Maxer!”, este mesajul scris de Deea Maxer, pe pagina sa de Facebook.