Cine este Emilia Cristofor, soţia ”regelui saloanelor de înfrumusețare” şi mamă a şase copii. A fost avocata companiei patronate de cel care avea să-i devină soţ

Emilia şi Ştefan Cristofor sunt unul dintre cuplurile care concurează în reality show-ul ”Mămici de pitici, cu lipici” de la Antena Stars. Cei doi şi-au unit destinele în anul 2019, iar căsătoria lor nu a trecut neobservată. Şi asta nu doar pentru faptul că Ştefan este un afacerist celebru în România, dar şi pentru faptul că între el şi Emilia fostă Vărzaru este o diferenţă de trei decenii.

05 feb. 2023, 19:27

Emilia Cristofor (46 de ani) este mamă a şase copii, avocat şi, după cum a mărturisit în cadrul emisiunii, îi place viaţa şi să trăiască fiecare clipă la intensitatea maximă. „Carpe diem” este principiul care-i ghidează viaţa.

Fiecare clipă este un dar şi merită trăită din plin„, spune celebra avocată.

Cine este Emilia Cristofor, soţia patronului Miko Beauty Center şi mamă a şase copii

Emilia este licențiată în Drept şi în Relații economice internaționale. Oferă asistență juridică în domeniile: dreptul afacerilor, drept comercial, drept civil, dreptul asigurărilor maritime P&I, drept fiscal, drept financiar-bancar, tranzacții imobiliare, dreptul relațiilor internaționale, drept comunitar, licitații.

Citeste si Orianda și Călin Donca, cei mai tineri părinți milionari din România: „Nu este foarte simplu să ai o casă cu cinci copii mici”

Cine este Ştefan Cristofor, ”Regele saloanelor de înfrumusețare”

Ştefan Cristofor a absolvit două facultăţi, a lucrat 10 ani la Ambasada din China pe probleme de transporturi maritime şi a fost unul din primii armatori proprietari de nave din România. Este proprietarul lanţului de saloane de înfrumuseţare Miko Beauty Centers, fiind, de altfel, cunoscut ca ”Regele saloanelor de înfrumusețare”.

Asociați în firma Miko Beauty Center SRL sunt Mihaela Cristofor, fiica lui Ştefan, care deţine 75% din companie, și Ștefan Cristofor (25%). Emilia Vărzaru a fost ani de zile avocatul firmei, în 2019 devenind şi soţia lui Ştefan. La acel moment, Ştefan Cristofor avea 71 de ani, iar Emilia 42 de ani.

Citeste si Clara şi Andra, viitoarele românce din topul milionarilor Forbes. Totul a început în pandemie!

Furat de propriii angajaţi

La scurt timp după căsătorie, fericirea i-a fost umbrită de un eveniment neplăcut. Celebrul milionar român Cristofor Ștefan a fost prădat de menajeră și șofer. 23 de opere de artă i-au fost furate dintr-o cameră-seif și vândute la licitație.

Omul de afaceri, un împătimit colecționar de artă, a depozitat, de-a lungul anilor, la sediul firmei sale, într-o cameră-seif, mai multe tablouri și obiecte de artă. La un moment dat, a observat în catalogul unei case de licitații din București două lucrări care îi aparțineau.

A declanșat propriaanchetă la respectiva casă de licitații, descoperind persoana care depusese tablourile spre a fi vândute. Această persoană l-a direcţionat către pionii principali ai acestei ‘filiere’, unul dintre cei doi pioni fiind verişoara menajerei sale. Luată la întrebări de milionar, menajera a recunoscut că a sustras tablouri și alte obiecte de artă cu ajutorul şoferului, angajat al milionarului de peste 15 ani.

Prejudiciul s-a ridicat la aproape 100.000 de euro.