Orianda și Călin Donca, cei mai tineri părinți milionari din România: „Nu este foarte simplu să ai o casă cu cinci copii mici”

Orianda și Călin Donca participă la noul sezon al emisiunii „Mămici de pitici, cu lipici” de la Antena Stars. Aceștia sunt unii dintre cei mai tineri milionari din România.

30 ian. 2023, 09:01

Orianda și Călin Donca, alături de cei cinci copii ai lor, iau parte la emisunea „Mămici de pitici, cu lipici”. Cuplul a acceptat ca viața lor persoanală să fie imortalizată, cu bune și cu rele, și să fie dezvăluită pe micile ecrane.

Oriadna a acceptat această provocare pentru a le arăta celor de acasă cum este să fii mama a cinci copii mici.

„Am primit în viața noastră>>  cu brațele deschise! A fost foarte multă emoție la început! Copiii, ca și noi, sunt deschiși pentru reality, deoarece nu avem nimic de ascuns, am povestit cu ei și le-am explicat să se poarte natural, așa cum sunt ei, și să ofere mai departe celor care ne privesc informațiile pe care noi i-am învățat deja de-a lungul anilor. Și, prin fiecare emisiune realizată, să aducem un plus de valoare celor ne privesc – atât copiilor, cât și adulților”, a declarat Oriadna.

Acest proiect mă determină să fiu mai ordonată, mai planificată, este cumva un test și pentru mine personal, deoarece nu este foarte simplu să ai o casă cu cinci copii mici, să arăți bine și ca mama, și ca femeie.

Citește și: Otniela este distrusă de durere. Mama ei a primit un diagnostic crunt: „Ni s-a zis că nu există nicio șansă”

Însă, de-a lungul anilor, am găsit împreună cu soțul meu diverse soluții pentru a echilibra mai multe aspecte ale vieții noastre ca și familie, ca și cuplu… business, părinți. Scopul participării noastre la acest reality este de a inspira telespectatorii și, de asemenea, pentru noi, personal, este o provocare”, a adăugat Oriadna.

Cu ce se ocupă Călin Donca

Călin Donca are 39 de ani și se ocupă cu afaceri în domeniul energiei. Acesta este pasionat de sporturi extreme și mașini scumpe.

Pe de altă parte, Călin este și scriitor, postând des pe blogul său. De câțiva ani este în atenția presei mondene datorită relațiilor sale și al stilului său de viață.

„În ultimul rând sunt scriitor. În primul rând sunt un om extrem în tot ceea ce fac.  

Eu când le spun oamenilor care e rețeta succesului sau cheia succesului le spun: „Trebuie să faci vânzări door-to-door, să ai peste zece mii de refuzuri. Zece mii de refuzuri înseamnă că te-au refuzat zece mii de oameni în 20-30 de minute, refuzuri serioase. Ai undeva la cinci mii de ore de vânzări. Îți trebuie zece mii de ore de vânzări, ca să fii un profesionist.

Citește și: Anamaria Prodan i l-a prezentat lui Bebeto pe noul iubit. Prima reacție a copilului lui Laurențiu Reghecampf

Dacă începi cu treaba asta, în cinci ani de refuzuri și vânzări, tu vei fi milionar. Ei, le place partea cu tu vei fi milionar, nu le place partea cu zece mii de refuzuri, că îi doare. Ăsta e secretul, să spun așa. Doar că oamenii caută altceva, caută să le spui: „Dacă faci unu, doi, trei, în trei ani sau în doi ani ai reușit’, dar nu e altceva, din păcate. E murdărie, e greutate, e sacrificiu, cam asta a fost și rămâne valabil mai departe”, a scris Călin, pe blog.

În garajul acestuia se găsesc mașini de peste două milioane de euro. Cea mai scumpă costă 380.000 de euro, dar cea mai valoroasă rămâne prima lui mașină. Bărbatul spune că deși nu este un bolid de lux, l-a făcut foarte fericit la vremea ei.

„Nu o s-o uit niciodată. Cea de care m-am bucurat cel mai mult. A fost un Volkswagen verde, mai urât nu se poate. Pentru mine era atât de frumoasă. Acum îmi dau seama că nu era o maşină nemipomenit de frumoasă, dar senzaţia pe care o ai când ştii că e a ta şi alegi singur drumul pe care o să mergi a fost un moment pe care n-o să-l uit niciodată”, a povestit Călin în cadrul emisiunii.