Cine este favorit să-i ia locul lui Alex Ferguson, la Manchester United? Vezi cotele la pariuri

Până vineri este de aşteptat ca oficialii lui Manchester United să anunţe numele celui care-l va înlocui pe managerul Alex Ferguson. Casele de pariuri au deja favoriţii lor.

08 mai 2013, 11:52
Cine este favorit să-i ia locul lui Alex Ferguson, la Manchester United? Vezi cotele la pariuri

Este momentul potrivit să plec. A fost important pentru mine să las gruparea în cea mai puternică formă şi cred că am reuşit„, sunt cuvintele prin care Alex Ferguson şi-a anunţat plecarea de la Manchester United şi întrebarea care a urmat a fost legată de succesorul său pe banca tehnică.

Oficialii „diavolilor” au afirmat că numele viitorului antrenor va fi anunţat în 48 de ore, însă casele de pariuri s-au grăbit deja să acorde cote diferiţilor candidaţi. Astfel, cele mai mari şanse de a-l înlocui pe Ferguson le are David Moyes, actualul manager al lui Everton, care are o cotă 4/5. El este urmat la mică distanţă de tehnicianul lui Real Madrid, Jose Mourinho, care are cotă 10/11, iar a treia şansă, cu o cotă mult mai mare însă, 14/1, o are Jurgen Klopp, antrenorul Borussiei Dortmund.

Urmează fotbaliştii legendari ai lui United, Ryan Giggs (20/1) şi Ole Gunnar Solskjaer (25/1), dar pe listă se află şi Pep Guardiola, care are deja o înţelegere cu Bayern Munchen, şi Gary Neville, ambii cu cotă 33/1.

Pe listă se mai află Eric Cantona, cu o cotă de 50/1, dar şi Paul Scholes, Arsene Wenger şi Roy Keane, toţi cu cotă 80/1.