Cine este FC ILFOV, echipa care va evolua din sezonul viitor în Liga 1

Academica Clinceni, echipa aflată pe primul loc în Liga 2, va deveni din vară FC Ilfov, în cazul în care va obţine promovarea în Liga 1. Ilfovenii au un avans de 7 puncte peste locul 3, care va da baraj, şi de 10 puncte peste locul 4, cu opt etape înainte de finalul campionatului.

17 apr. 2019, 14:35
Cine este FC ILFOV, echipa care va evolua din sezonul viitor în Liga 1

Academica Clinceni are sanse mari sa ajunga in Liga 1. Primele doua clasate din Liga 2 vor promova direct, iar ocupanta locului 3 va disputa un meci de baraj cu ocupanta locului 12 din Liga 1.

FRF a anunţat datele meciurilor de baraj pentru menţinerea – promovarea în Liga 1

Cei de la Clinceni isi doresc astfel sa iasa de sub tutela lui Gigi Becali, care a asigurat o parte a finantarii din acest sezon. Autoritatile locale isi propun totodata sa atraga finantare de la Consiliul Judetean Ilfov, in locul banilor oferiti de Gigi Becali, si sa redenumească echipa FC Ilfov, scrie ziare.com. De asemenea, planul autoritatilor este de a moderniza masiv stadionul pentru a putea evolua in Liga 1 in sezonul urmator. In cazul in care lucrarile nu vor fi gata la timp, echipa va juca acasa pe stadionul din Chiajna.