Cine este femeia care a fost găsită moartă în Nicolina? Aurora trăia singură și posta poze indecente pe rețelele de socializare

Aurora Trofin este femeia care a fost găsită moartă în propriul apartament. Încă nu au fost stabilite cauzele decesului, însă polițiștii au două ipoteze. Aceștia nu exclud posibilitate unei sinucideri.

11 mart. 2023, 12:00

Scenă șocantă în Iași. Aurora s-a stins din viață în apartamentul în care locuia singură. Scena macabră a fost găsită de polițiști, care au fost contactați de vecinii ei îngrijorați de faptul că din apartamentul ei venea un miros urât. Femeia de 39 de ani a fost găsită la ea în pat. Polițiștii au solicitat ajutorul pompierilor pentru a dărâma ușa apartamentului, care era încuiată. Acum a fost deschisă o anchetă pentru a se afla ce s-a întâmplat. Criminaliștii au cercetat apartamentul pentru a găsi indicii.

Citește și: Un pilot a întors avionul în zbor pentru ca toţi pasagerii să vadă aurora boreală deasupra Marii Britanii

„La data de 8 martie a.c., polițiștii din cadrul Secției nr. 5 Poliție Iași au fost sesizați de către un bărbat cu privire la faptul că de la locuința unei vecine se simte un miros neplăcut. Cu sprijinul unui echipaj ISU Iași s-a pătruns în apartamentul indicat, unde a fost găsită decedată o femeie în vârstă de 39 de ani. Cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, fiind dispusă efectuarea necropsiei pentru a se stabili cauza decesului persoanei”, au precizat reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Iași.

Femeia găsită moartă în prorpiul apartament se numea Aurora Trofin. Aceasta locuia singură, iar vecini au declarat că nu au văzut ca aceasta să fie vizitată prea des.

„Ea locuia singură. Din ce am văzut, mai venea din când în când o femeie la ea. Nu am mai văzut-o de două-trei săptămâni. Nu știu ce s-a întâmplat cu ea, poate avea vreo boală, nu știu”, a spus un vecin de-al tinerei.

Aurora Trofin era activă pe rețelele de socializare

Pe de altă parte, pe rețelele de socializare Aurora era cât se poate de activă. Aceasta posta frecvent poze, dintre care unele în ipostaze destul de explicite. Momentan cauza morții nu a fost stabilită, deoarece corpul se afla în stare avansată de descompunere. Trupul a fost transportat la Institutul de Medicină Legală din Iași pentru efectuarea necropsiei.

Vecinii femeii au aprins candele în fața ușii apartamentului în care a fost găsită. Ancheta continuă, iar polițiștii ieșeni iau în calcul două ipoteze:sinucidere sau moarte din cauză biologică.sinuci

Citește și: Cântăreaţa Aurora Mihai, cumnata Andrei, a slăbit 30 kg: „Sunt alt om. De la XXXL am ajuns să port S”