Cine este femeia care i-a furat inima lui Ianis Hagi. Elena Tănase a primit inelul de logodnă din partea fotbalistului

Ianis Hagi s-a hotărât să îmbrace costumul de mire! Acesta a cerut-o în căsătorie pe Elena Tănase chiar la Paris. Cine este femeia care va păși spre altar.

22 iun. 2023, 00:00
Cine este femeia care i-a furat inima lui Ianis Hagi. Elena Tănase a primit inelul de logodnă din partea fotbalistului
Cine este femeia care i-a furat inima lui Ianis Hagi. Elena Tănase a primit inelul de logodnă din partea fotbalistului

Ianis Hagi și-a luat luat inima în dinți și a cerut-o în căsătorie pe iubita sa. Gestul romantic a fost aureolat de peisajul idilc al Parisului. Tânărul fotbalist trăiește, de mai mulți ani, o frumoasă poveste de dragoste, iar cea care i-a furat inima se numește Elena Tănase. Aceasta provine dintr-o familie bogată, tatăl ei fiind în principal interesat și implicat în mediul de afaceri.

Citește și: Ianis Hagi a cerut-o în căsătorie pe Elena Tănase. Gest romantic făcut de fiul „Regelui” FOTO

Iansi Hagi a ajuns la vârsta de 24 de ani și se pare că este mai hotărât ca niciodată să își pună pirostriile. Acesta are o relație de mai mulți ani cu Elena Tănase, iar cei doi sunt mai fericiți ca niciodată. Acesta a făcut gestul cel mare în unul dintre cele mai frumoase și romantice peisaje din lume, respectiv în Paris.

Cine este femeia care i-a furat inima lui Ianis Hagi

Elena Tănase este tânără care i-a furat inima fotbalistului, iar cei doi se pregătesc acum de nuntă. Logodnica lui Ianis Hagi face parte dintr-o familie înstărită, iar tatăl ei este Dimciu-Palavoti Tănase, care are mai multe afaceri în domeniul construcțiilor, dar și în agricultură.

Tânăra a studiat la Colegiul Național Mircea cel Bătrân și este din Constanța. Părinții ei s-au întâlnit cu Gică Hagi și au acceptat în relația dintre ei. Elena Tănase l-a cunoscut pe tatăl logodnicului ei, în Scoția, iar Gică Hagi s-a bucurat atunci când i-a avut alături de ziua lui de naștere.

Deși au o relație de câțiva ani, Ianis Hagi și Elena Năstase preferă să stea departe de ochii curioșilor, iar cei doi își doresc o relație discretă. Ianis Hagi se afișează destul de rar cu partenera lui pe rețelele de socializare, însă susține că se simte împlinit pe plan sentimental de când a cunoscut-o pe partenera lui.

Citește și: România U21 – Spania U21 0-3, la EURO 2023. Trupa lui Săndoi a fost jalon pe Ghencea