Cine este femeia care l-a consolat pe Cătălin Bordea după divorțul de Livia: „Îți mulțumesc, mi-ai transmis o energie foarte bună”

Cătălin Bordea a trecut prin una dintre cele mai negre perioade din viața lui. Acesta a fost părăsit de soția sa, Livia, iar viața sa s-a schimbat radical. Iată care este femeia care i-a fost alături în această perioadă.

25 aug. 2023, 18:18
Cine este femeia care l-a consolat pe Cătălin Bordea după divorțul de Livia: „Îți mulțumesc, mi-ai transmis o energie foarte bună”
Cine este femeia care l-a consolat pe Cătălin Bordea după divorțul de Livia: „Îți mulțumesc, mi-ai transmis o energie foarte bună”

Cu câteva săptămâni în urmă, Cătălin Bordea a traversat una dintre cele mai dificile perioade din viața lui. Celebrul actor a fost abandonat de soția sa într-un moment cu totul surprinzător, imediat după revenirea sa din America Express. Deși inițial a fost reticent în a accepta sau a confirma această veste, ulterior Bordea a dezvăluit publicului că de acum încolo are statutul de burlac. În această perioadă extrem de grea pentru el, a beneficiat de sprijinul apropiaților săi, inclusiv al prietenei apropiate Andreea Antonescu. Relația strânsă dintre cei doi s-a format în timpul experienței lor în America Express, iar solista a dorit să fie alături de actor într-unul dintre cele mai dificile momente din viața sa.

Citește și: Cum încearcă Cătălin Bordea să treacă peste divorțul de Livia: „Dragoste”. Comediantul le-a arătat tuturor imaginea

„Eu trebuie să-ți mulțumesc că ai fost alături de mine și în perioada asta care nu s-a terminat, mi-ai mai dat un telefon. Cum se numește asta când te lasă soția. Chiar îți mulțumesc frumos, ai fost foarte empatică, mi-ai transmis o energie foarte bună.”, a declarat Cătălin Bordea în cadrul unui podcast.

„Cu atâtea mulțumiri eu nu sunt obișnuită, dar da, tu știi că am făcut-o cu tot sufletul. Nu mă așteptam ca tu să vrei să menționezi asta la voi în podcast și apreciez, dar știi că,  indiferent de orice, am fost acolo, pentru că am simțit să fiu acolo. Știu cât de dificile pot fi anumite perioade din viața fiecăruia și știu cât de importanți sunt acei prea puțini oameni care simt nevoia să fie lângă tine. Datorită chimiei care a fost între noi, am ales să fiu acolo un umăr pe care te poți sprijini.”, a spus și Andreea Antonescu.

După câteva zile în care zvonurile despre separarea sa s-au propagat în mediul online, Cătălin Bordea a ajuns în cele din urmă să confirme despărțirea de Livia. Pare că a păstrat speranța unei împăcări până în ultimul moment, așa că actorul a făcut publică această tristă veste doar după ce actele au fost încheiate oficial la notar.

„Oamenii se mai și despart. Eu și Livia, din păcate, facem parte dintre acești oameni, începând de astăzi, după ce am semnat actele de divorț. Pot spune doar că niciun motiv clasic nu a dus la această separare și rog presa să îi respecte și ei suferința. O poveste s-a încheiat însă sunt altele frumoase care rezistă și care dau dovadă de putere. Să ne concentrăm pe ele. Mulțumesc. ” ,  a fost mesajul transmis de Cătălin Bordea pe rețelele de socializare.

În urmă cu ceva timp, când fosta soție a acestuia s-a fotografia direct de pe patul de spital, Cătălin Bordea a dezvăluit atunci că nu avea idee de situația în care aceasta se află, întrucât cei doi nu mai țin legătura.

„Nu avem ce legătură să mai ținem. Când cineva te părăsește, e bine să îi respecți decizia și să încerci să îți vezi de viață. Nu știam că a ajuns în spital. Sper să fie bine”, a declarat Cătălin Bordea în pentru Cancan.

Citește și: Cătălin Bordea a înșelat-o pe Livia? Comediantul a răbufnit pe Internet: „I-am spus că îmi pare rău”