Cine este femeia care l-a turnat pe Marius Ioniţă, fotbalistul suspendat pentru că paria pe meciurile propriei echipe

Marius Ioniţă, fundaşul Gloriei Buzău, este suspendat până la încheierea anchetei sportive declanşate împotriva sa, după ce fosta iubită l-a denunţat pentru că juca la pariuri chiar şi pe meciurile jucate de echipa sa, încălcând astfel grav regulamentul.

21 ian. 2021, 09:12
Cine este femeia care l-a turnat pe Marius Ioniţă, fotbalistul suspendat pentru că paria pe meciurile propriei echipe

Cine este femeia care l-a denunţat pe Marius Ioniţă? Este vorba chiar de fosta sa iubită, Ioana Golea, care activează tot în lumea fotbalului şi chiar a povestit că i-a fost complice fotbalistului, motiv pentru care riscă să fie şi ea suspendată, căci aceasta este arbitru la nivel de Ligia 2 şi Liga 3.

”Nu mi-aș fi imaginat în viața mea că se va întâmpla asta fix cu bărbatul pe care l-am iubit cel mai mult, l-am ajutat cât și cum am putut eu și l-am susținut în viciul lui.

Probabil nu este foarte demn pentru o femeie, dar ajunsesem să îi fac jocurile, să pariem în tandem, să ne sfătuim, să stau să aștept informații sau sfaturi.

Eram conștientă că nu se va ajunge nicăieri cu pariurile, dar îl iubeam și simțeam că asta aducea liniște raportului nostru și îl vedeam fericit în momentele acelea.

La el deja e drog, nu trece zi fără să pună măcar un bilet. Din acest motiv am ajuns să îl împrumut cu o sumă destul de mare, pe care nu am mai recuperat-o”, a povestit fata, potrivit Pro Sport.

Cine este fosta iubită a lui Ioniţă şi de ce l-a trădat?

Ioana Golea a declarat că l-a denunţat pe Ioniţă într-un acces de gelozie, când l-a prins pe acesta cu o altă femeie, moment în care a avut un şoc. Ioana mai susţine că viciul fundaşului scăpase de sub control, acesta trimitându-i mesaje cu ce să parieze inclusiv din timpul şedinţelor tactice din vestiar, uneori şi la pauza meciurilor.

„Problema mare nu era că juca, ci că paria pe meciurile propriei echipe sau îmi furniza informații în funcție de lot. Ori discuțiile de la ședința tehnică, să pot juca online. Uneori primeam mesaje și la pauza dintre reprize. Acum e tardiv să mai spunem sau să facem ceva.

Îmi pare rău că nu a avut măcar respect să termine cu mine înainte să mearga la ea. Să îți găsești bărbatul iubit în casă cu altă femeie e șocul vieții, mai ales când nu te aștepți la asta”, a mai spus ex-logodnica lui Marius Ioniță.

Citeşte şi: Victor Becali, amintiri cutremurătoare din închisoare. „Eu n-am probleme, dar Cristi Borcea a rămas marcat!”