Victor Becali, amintiri cutremurătoare din închisoare. „Eu n-am probleme, dar Cristi Borcea a rămas marcat!”

Victor Becali, 59 de ani, a rememorat o întâmplare inedită care l-a avut în prim-plan pe Cristi Borcea, 51 de ani, din perioada petrecută de cei doi în închhisoare.

20 ian. 2021, 16:07
Victor Becali, amintiri cutremurătoare din închisoare. „Eu n-am probleme, dar Cristi Borcea a rămas marcat!”
Victor Becali şi Cristi Borcea, colegi de celulă

Victor Becali a ajuns la închisoare după ce a fost condamnat în „Dosarul Transferurilor” și ulterior în „Dosarul mită pentru judecătoare”. Fostul agent FIFA a fost coleg de celulă pentru o perioadă cu fratele său, Ioan Becali, și cu acţionarul dinamovist Cristi Borcea.

Victor Becali, amintiri cutremurătoare din închisoare

Victor Becali a declarat că perioada petrecută în închisoare nu l-a afectat, în timp ce Cristi Borcea este încă marcat de această experienţă. „El zice că are coșmaruri. Eu nu am, nu visez nimic. Am văzut foarte mulți care au rămas marcați, dar asta e viața. Erau șobolani, ce, n-a mai văzut șobolani? El a fost afectat, venea să mă trezească: „Trezește-te, e în baie!”. Mă duceam cu el la baie, era tovarășul meu. El are d-astea, și dacă vede gândaci… Mulți foști colegi mă întreabă dacă visez. Nu visez nimic, băi frate!”, a declarat Victor Becali la GSP Live.

Cristi Borcea, dependent de substanţe psihotrope: „Aseară am dormit 2 ore şi 11 minute”

Victor Becali a fost eliberat condiționat în ianuarie 2018, după 3 ani și 10 luni de închisoare, pedeaspa iniţială fiind de 4 ani și 8 luni. La scurt timp a fost încarcerat din nou, în cazul „Mită pentru judecătoare”, după ce a încercat s-o mituiască pe judecătoarea Geanina Terceanu, alături de Ioan Becali și Cristi Borcea, cel din urmă fiind achitat. Nu a rămas mult timp în spatele gratiilor, fiind eliberat după opt luni.

Cristi Borcea, speriat de şobolani

„Am stat în celulă cu Giovanni și cu Victor. A fost cel mai mare noroc al meu. Am eu adrenalină, dar dacă nu-i aveam pe Giovanni și pe Victor eram terminat. Eu sunt o fire mai sensibilă, iar până mi-am revenit… În schimb, ei erau mai tari decât mine. La început, Giovanni a fost cel care ne îndruma. El era șeful. Bine, pe oriunde a fost el a fost șef!  Era plin de șobolani. Când mă duceam la baie, îl sculam pe Victor. Erau d-alea turcești… Dădeam cu bidonul în ușă să fugă șobolanii! Când am văzut prima dată, într-o noapte… Atunci l-am sculat pe Victor și apoi nu mă mai duceam singur niciodată”, spunea, acum ceva timp, Cristi Borcea.


loading...