Cine este femeia cu care Ion Ţiriac s-a afişat la plajă. Este mai tânără cu 31 de ani decât afaceristul

Cine este femeia cu care Ion Ţiriac s-a afişat la plajă. Miliardarul este una dintre cele mai discrete persoane publice, nu îi place să apară des în lumina reflectoarelor şi atunci o face când are de discutat despre un subiect important.

20 iul. 2022, 15:46

Cine este femeia cu care Ion Ţiriac s-a afişat la plajă. O imagine cu afaceristul, în timp ce se bronzează a făcut furori pe reţelele de socializare. Sophie Ayad, marea iubire a miliardarului, cu care are şi doi copii, a fost cea care a postat selfie-ul pe Instagram.

Cine este femeia cu care Ion Ţiriac s-a afişat la plajă

Eu şi şefu„, a fost mesajul scris în engleză şi franceză de Ayad.

Citeşte şi: Ioana Ţiriac, mesaj surprinzător pe Instagram: „Construiește-te prin rău”. Fiica afaceristului este moştenitoarea unui adevărat imperiu

Sophie Ayad şi Ion Ţiriac s-au cunoscut în 1994, pe când miliardarul român era rezident în Germania şi era proprietarul turneelor de tenis de la Hanovra, Stuttgart şi Essen. Femeia lucra atunci pentru revista Bunte şi a trăit nouă ani o poveste de iubire cu cel care era cu mult mai în vârstă decât ea. Cei doi au împreună doi copii, pe Karim şi pe Ioana Natalia.

Jurnalista din Egipt a păstrat o relaţie bună cu miliardarul român. În urmă cu doi ani a şi vorbit despre rolul pe care l-a avut Ion Ţiriac în viaţa ei.

Îl iubesc pe Ion, nu este doar un tată grozav, ci și un prieten adevărat. Am avut momente dificile, chiar foarte dificile, dar el a fost mereu acolo pentru mine și cei trei copii ai mei.

Le datorez totul mai întâi tatălui meu și apoi lui Ion. Sunt cele mai influente două persoane din viața mea. Sunt pentru totdeauna recunoscătoare. Ion este una dintre cele mai strălucitoare minți pe care le-am putea întâlni și îi sunt datoare pe atât de multe planuri… Nu știu dacă Ion a învățat ceva de la mine, dar sper că i-am adus oarecare fericire”, spunea Sophie Ayad, la sfârşitul anului 2019, pentru libertatea.ro.