Ioana Ţiriac, mesaj surprinzător pe Instagram: „Construiește-te prin rău”. Fiica afaceristului este moştenitoarea unui adevărat imperiu

Ioana Ţiriac, mesaj surprinzător pe Instagram. Miliardarul are trei copii, Ion Alexandru, Ioana Natalia și Karim Mihai. Singura lui fiică trăiește o viață de vis la Miami, acolo unde și-a făcut și studiile.

06 iul. 2022, 09:49

Ioana Ţiriac, mesaj surprinzător pe Instagram. În vârstă de 24 de ani, tânăra face furori pe reţelele de socializare, acolo unde împărtăşeşte cu fanii imagini din toate locurile pe care le vizitează.  Singura fată pe care o are fostul mare jucător de tenis va fi moştenitoarea imperiului financiar construit de cel care a fost, o lungă perioadă de timp, cel mai bogat român.  În momentul de faţă ocupă poziţia a 2-a în topul Forbes, cu 1.6 miliarde de dolari, la egalitate cu Ion Stoica. Ţiriac este depăşit numai de Daniel Dines (2.9 miliarde de dolari).

Citeşte şi: Ioana Ţiriac, apariţie răvăşitoare la festivitatea de absolvire. Fiica lui Ion Țiriac a terminat facultatea la Miami FOTO

Ioana Ţiriac, mesaj surprinzător pe Instagram

Ioana a postat o nouă imagine care a devenit virală, însă a fost însoţită de un mesaj enigmatic. „Nimic rău nu durează pentru totdeauna, dar nici binele nu durează. Construiește-te prin rău și prețuiește binele cât durează. Dar zâmbește prin ambele”, a transmis Ioana Natalia pe contul de Instagram.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de @ioana_tiriac

Ioana Natalia Ţiriac locuieşte într-un apartament de senzaţie primit de la tatăl ei. Acesta este amplasat chiar pe malul Oceanului Atlantic și a costat 2 milioane de euro. Tânăra vine și în România cât de des poate. În urmă cu trei ani, tânăra a organizat „Bucharest Fashion Charity Show’ la Stejarii, complexul de lux al lui Ion Tiriac din București.

Bănuiesc că un copil norocos este cel care are posibilitatea în tinereţea lui să crească într-un mod logic şi normal. Faptul că a învăţat că întotdeauna există cineva care are nevoie mai multă decât are ea de anumite lucruri, sau de lucrurile normale în viaţă, a învăţat-o de la o vârstă foarte fragedă, iar acum că îşi face singură asemenea evenimente pe care le-a făcut împreună cu noi, şi cu mine şi cu maică-sa… nu e meritul meu absolut deloc”, a spunea Ion Țiriac la vremea respectivă.

Ion Țiriac a avut o relație cu Sophie Ayad, cea care i-a oferit doi copii, Karim și Ioana Natalia. S-au cunoscut la Munchen, în 1994, atunci când miliardarul român avea mai multe afaceri în Germania. Cei doi au fost împreună nouă ani și au rămas în relații foarte bune.