Cine este femeia cu care Vali Vijelie a fost foarte intim într-o benzinărie. Pe cei doi îi leagă o prietenie veche

S-a rupt lanțul de iubire în familie lui Vali Vijelie după ce manelistul a fost surprins de paparazzi într-o benzinărie cu o doamnă față de care avea gesturi tandre și deloc decente. După ce a văzut pozele care-l surprindeau în fapt pe manelist, soția lui, Carmen Rusu, a decis să nu-i mai acorde încă o șansă acestuia, după ce, de-a lungul căsniciei lor, a făcut-o de nenumărate ori.

23 apr. 2024, 11:49
Cine este femeia cu care Vali Vijelie a fost foarte intim într-o benzinărie. Pe cei doi îi leagă o prietenie veche

Vali Vijelie (54 de ani) e căsătorit de 28 de ani cu Carmen și au împreună patru copii. De-a lungul celor trei decenii de conviețuire, artistul a călcat strâmb de nenumărate ori dar soția lui l-a iertat de fiecare dată de dragul copiilor. De altfel, Vali Vijelie nu a negat niciodată că și-a satisfăcut „poftele inimii”.

Cine este femeia pe care Vali Vijelie a pipăit-o în parcare

În noapte de sâmbătă spre duminică, Vali Vijelie a fost surprins cu respectiva brunetă într-o benzinărie, după care cei doi au luat drumul unui complex rezidențial din Pipera. Potrivit informațiilor cancan.ro, se pare că bruneta se numește Alexandra, este o prietenă mai veche a manelistului și locuiește în America.

Mai mult, potrivit aceleiași surse, “pofta inimii” manelistului ar fi fost o “ultra-calificată” în Insulele Canare, până să ajungă peste Ocean. Pe românește, o doamnă conștientă de faptul că formele ei îi pot aduce confortul financiar.

Citeste si Vali Vijelie și soția lui se despart după ce manelistul a fost surprins de paparazzi în compania unei doamne pe care o „trata” cu pipăieli. Soția manelistului: „Stau cu el strict pentru confortul financiar”

În plin scandal conjugal, Vijelie lansează piesă nouă

În ciuda scandalului în care se află, Vali Vijelie își vede în continuare de carieră. Așa se face că tocmai și-a anunțat fanii că urmează să lanseze o nouă piesă. În acest sens, el a făcut o postare pe pagina lui de Instagram, unde a dezvăluit versurile refrenului din melodia care va apărea curând.

Și ce dacă lumea mă va judeca/ Să mă supăr niciodată/ Am fost și golan și băiat bun/ Le-am făcut pe toate în viață”, este refrenul piesei ce urmează să fie lansată de Vali Vijelie.

Vali Vijelie

Citeste si Vali Vijelie, dezvăluiri incendiare despre copilăria la bunici: „Era o căsuță din chirpici, mă lăsa în picioarele goale”

Soția manelistului nu îl mai iartă. A decis să o apuce pe drumuri separate

Manelistul a spus în repetate rânduri că soția lui nu e geloasă și căsnicia lor nu a fost în niciun fel dărâmată de bârfe, ci a devenit mai puternică. De data asta, însă, Carmen Rusu a fost extrem de tranșantă și a spus că nu vrea să mai aibă deloc de-a face cu manelistul. Este, însă, decisă să nu divorțeze de acesta pentru că vrea să beneficieze în continuare de confortul financiar pe care îl are de când este soția lui Vali Vijelie.

Nu mă mai interesează unde și cu cine apare. Din acest moment, fiecare își vede de viața lui. Eu stau cu el strict pentru confortul financiar al meu și al copiilor mei. De acum, probabil fiecare va merge pe drumul lui și își va face viața. Pe mine nu mă mai interesează de azi nimic din ceea ce apare. Nu vreau să mai fiu contactată de nimeni. Vreau să se înțeleagă o dată pentru totdeauna că nu mai vreau să am de-a face cu el”, a declarat Carmen Rusu pentru Fanatik.