Vali Vijelie, dezvăluiri incendiare despre copilăria la bunici: „Era o căsuță din chirpici, mă lăsa în picioarele goale”

Vali Vijelie este unul dintre cei mai iubiți și apreciați maneliști din România. De-a lungul carierei sale, artistul a reușit să stângă o avere impresionantă, însă, nu dintotdeauna el a trăit în lux și opulență.

06 feb. 2024, 08:44
Vali Vijelie, dezvăluiri incendiare despre copilăria la bunici: „Era o căsuță din chirpici, mă lăsa în picioarele goale”
Vali Vijelie, dezvăluiri incendiare despre copilăria la bunici

Vali Vijelie, dezvăluiri incendiare despre copilăria la bunici. Celebrul manelist a povestit în urmă cu ceva timp că a avut o copilărie săracă, dar fericită și că de fiecare dată își amintește cu nostalgie de vacanțele petrecute la bunici.

Citește și Vali Vijelie aruncă bomba despre infidelitate, după 28 de ani de căsnicie: „Noi, bărbații, suntem de două feluri: care fac și care nu recunosc”

Vali Vijelie, dezvăluiri incendiare despre copilăria la bunici

Vali Vijelie a mărturisit că nu ar da pe nimic copilăria petrecută în căsuța de chirpici a bunicilor săi.

„Mama îmi spunea: „vă îmbrăcați frumos, vă duceți la gară și mergeți la Giurgiu, să stați la mama să vă jucați. Venea Paștele și era fericire mare. Venea mama și îmi zicea „hai să te îmbrac.’ Mă ducea la magazin și ce crezi că-mi lua? Costum de școală. „Să ai, să mergi la școală să înveți.’ Ca o paranteză, le spun copiilor mei: „învățați, că dacă eu n-am învățat, cum am ajuns.’ Eram 11 nepoți. Era o căsuță nu din cărămidă, era o căsuță foarte călduroasă din chirpici. Eu eram cel mai mic nepot și cel mai zurliu. Eram 11, dar eu făceam cât toți 12,” a declarat Vali Vijelie, potrivit viva.ro.

Mai mult, manelistul și-a amintit cu emoție de clipele în care bunica îl lăsa să se joace desculț.

„O parte din frații mamei mele se adunau la Giurgiu. Avea o curte mare, ne făcea tot timpul scovergi și pâine la cuptor. Îmi aduc aminte cum îmi spunea „tălpău’. Cum ajungeam, îmi spunea „Ooo, ai venit!. „Ce, mamaie? Nu ți-a fost dor de mine?’. „Ba da, dezbracă-te, descalță-te!’. Mă lăsa în picioarele goale, ori Tarzan, ori eu, era același lucru. Cea mai mare bucurie. Aveam foarte mulți prieteni.

Tot timpul făceam câte o năzbâtie și zicea că nu mă mai lasă afară. Și ziceam „ce să fac eu, mamaie? Ai magazia goală, vine iarna.’ La un kilometru și ceva era un gard de lemn. Și i-am zis că îi umplu magazia de lemne’, a mai povestit Vali Vijelie.

Citește și Vali Vijelie aruncă bomba despre retragerea din muzică: „Din meseria asta mi s-a stins lumina, gata. Am afaceri. La un moment dat te plictisești”