Cine este femeia în alb de la înmormântarea lui Ion Dichiseanu. Care este semnificaţia sacourilor albe şi a eşarfelor mov purtate de cele mai iubite femei din viaţa actorului

Printre figurile cunoscute care l-au însoţit pe actorul Ion Dichiseanu pe ultimul drum, s-a remarcat o femeie blondă, tunsă scurt, îmbrăcată în alb. A putut fi văzută purtând tabloul maestrului.

24 mai 2021, 14:22
Cine este femeia în alb de la înmormântarea lui Ion Dichiseanu. Care este semnificaţia sacourilor albe şi a eşarfelor mov purtate de cele mai iubite femei din viaţa actorului

Femeia în alb de la înmormântarea lui Ion Dichiseanu a avut, însă, un rol mult mai important decât purtatul tabloului. La funeraliile marelui actor au participat peste 200 de oameni. Ion Dichiseanu a fost îngropat cu onoruri militare, iar funeraliile au fost organizate ca la carte. Înmormântarea maestrului a fost spectacol solemn, al durerii. Organizarea funeraliilor a fost ireproşabilă, desfășurată de o echipă de bărbați îmbrăcați la patru ace, purtând ochelari negri și mănuși negre.

Cine este femeia în alb de la înmormântarea lui Ion Dichiseanu

Femeia în alb de la înmormântarea lui Ion Dichiseanu

Femeia în alb de la înmormântarea lui Ion Dichiseanu se numeşte Gabriela Lucuţar şi este antreprenor de pompe funebre. Ea a mai putut fi văzută la funeraliile cântăreţelor Ionela Prodan şi Maria Butaciu sau ale actorului Sebastian Papaiani. Aceasta a declarat, pentru Click!, că scopul ei şi al firmei pe care o conduce este să ia de pe cap familiei îndoliate toată grija aferentă organizării unui astfel de eveniment.

Citeste si Carmen Harra, despre moartea lui Ion Dichiseanu: „Am analizat numerologia lui”

În România, serviciile funerare nu sunt ca în străinătate, aici firmele se ocupă de puțin, lăsând greul pe umerii familiei îndoliate. Firma pe care eu o conduc, „Casa Funerară MemoriaL”, se ocupă să facă totul ca în străinătate. Familia să nu se mai gândească la nimic, decât la durerea din acel moment, să își plângă persoana dragă în liniște. Noi ne ocupăm de tot, luăm familiei de pe cap tot ce înseamnă organizare.

Încercăm să ținem cont de detalii, să personalizam totul, să facem un eveniment cu stil, cu clasă, așa cum am procedat și la domnul Ion Dichiseanu, să aibă parte de un moment la înălțime, așa cum a fost dânsul în cariera sa. Eu mă ocup personal de organizare, pentru că vreau să iasă totul perfect, pentru că angajații nu ar face ceea ce fac eu. Așa am făcut și la doamna Ionela Prodan, la domnul Sebastian Papaiani, la artista Maria Butaciu sau la tatăl fotbalistului Ionuț Lupescu„, a declarat Gabriela Lucuțar pentru Click!

Ce semnificaţie au eşarfele mov purtate la gât de cele mai iubite femei din viaţa lui Ion Dichiseanu

Gabriela Lucuțar a explicat semnificaţia eşarfelor purtate la gât de fiica regretatului actor, de fosta soţie şi de nepoţica lui.

Citeste si Mărturii sfâşietoare, făcute de fosta soţie a lui Ion Dichiseanu, la înmormântarea îndrăgitului actor: „Îl voi iubi până închid ochii”

La domnul Dichiseanu, ca și la alți artiști, totul a fost personalizat și am ținut cont de dorințele familiei, am mers mult pe simbolistică. Spre exemplu, apropiații au ținut să poarte sacoul de culoare albă, pe care l-am purtat și eu, pentru că dânsul iubea culoarea alb, întotdeauna se îmbracă mereu în alb și era o emblemă a eleganței.

Eșarfele mov nu sunt niște eșarfe simple. Sunt eșarfe pe care domnul Dichiseanu le arunca de pe scenă publicului. Cele purtate de familie, pe care le-a aruncat apoi în mormânt, au fost personalizate cu chipul dânsului și cu numele lui„, a declarat maestrul de ceremonii pentru susrsa citată.