Cine este femeia pe care a părăsit-o Ronald Gavril pentru Anamaria Prodan! Pugilistul, la un pas să ajungă la altar cu fosta

În prezent, Ronal Gavril și Anamaria Prodan se bucură de o iubire ca în filme, cu perspective serioase pentru viitor. Totuși, înainte de agenta FIFA, sportivul a fost la un pas să ajungă în față altarului alături de altă femeie.

20 apr. 2024, 18:26
Cine este femeia pe care a părăsit-o Ronald Gavril pentru Anamaria Prodan! Pugilistul, la un pas să ajungă la altar cu fosta
Cine este femeia pe care a părăsit-o Ronald Gavril pentru Anamaria Prodan! Pugilistul, la un pas să ajungă la altar cu fosta

În lumina proaspetei idile romantice, Ronald Gavril a reapărut în atenția publicului. Relația sa cu Anamaria Prodan l-a readus în centrul atenției, dar puțini sunt cei care cunosc detalii de anterioara poveste de dragoste a celebrului boxer. Înainte să își găsească fericirea în brațele agentei FIFA, Ronald Gavril a avut o relație serioasă cu o femeie care i-a fost alături în toate aspectele vieții sale.

Citește și: Ce etnie are chef Sorin Bontea. Este foarte mândru de originile sale

Ronald Gavril, aflat sub „bagheta managerială” a faimosului Floyd Mayweather, este un nume binecunoscut în ringurile de box, având ca bază Las Vegas-ul, acolo unde a prins rădăcini încă din 2012, lăsând în urmă România. Cu toate acestea, chiar și departe de țara sa, se pare că inima sa a rămas fidelă româncelor. Elena Lungu a fost femeia care i-a cucerit inima boxerului și care i-a fost alături nu doar în viața personală, ci și în cea profesională pentru o lungă perioadă de timp.

În ciuda faptului că atrage atenția multor femei în Las Vegas, Ronald Gavril pare să-și păstreze un colț al inimii dedicat exclusiv româncelor. Sportivul și Elena Lungu au trăit o poveste de dragoste care a durat patru ani. Au locuit împreună în Las Vegas, iar mulți dintre cei apropiați erau convinși că vor face pasul către căsătorie, dar parcă destinul avea alte planuri pentru ei. Chiar și după despărțire, cei doi au rămas în relații bune, demonstrând că legătura lor a fost profundă și specială.

Elena Lungu nu a fost doar partenera de viață a celebrului boxer, ci și un element esențial în cariera sa. Ea a avut grijă de nutriția lui Gavril, asigurându-se că acesta primește cea mai bună îngrijire și suplimente pentru a-și menține performanțele sportive la cote înalte.

Ronald Gavril și Elena Lungu au format un cuplu puternic timp de patru ani, iar relația lor a fost una plină de iubire și armonie. Nu demult, fosta iubită a sportivului descria viața alături de Gavril ca fiind una plină de bucurie, liniște și lipsită de griji. Aveau propriul lor colț de fericire, împreună cu prietenii care îi înconjurau.

„Cum e viața noastră în Vegas? Nu e atât de plină și zgomotoasă pe cât se vede în filme. Ducem mai degrabă o viață liniștită, într-un loc verde, departe de zarva din centru, fără petreceri și excese, înconjurați de prieteni”, declara Elena Lungu, în urmă cu ceva timp.

Citește și: Cristina Cioran și Alex Dobrescu, în război deschis! Ce s-a întâmplat când actriția i-a interzis să-și vadă propria fiică