Cine este femeia pentru care Ilie Dumitrescu şi-a părăsit familia. Letiţia Badea este comparată cu Monica Bellucci

Cine este femeia pentru care Ilie Dumitrescu şi-a părăsit familia. Fostul internațional al ”Generației de Aur” a fost considerat dintotdeauna un mare crai, iar viața lui personală a avut parte de multe situații amoroase condimentate.

01 apr. 2023, 10:30
Cine este femeia pentru care Ilie Dumitrescu şi-a părăsit familia. Letiţia Badea este comparată cu Monica Bellucci
Cine este femeia pentru care Ilie Dumitrescu şi-a părăsit familia

Cine este femeia pentru care Ilie Dumitrescu şi-a părăsit familia. Fostul sportiv a fost însurat cu Nela, o fată pe care o cunoștea din perioada adolescenței. Cu ea, are doi copii, Dani și Sică, ultimul botezat de Sică Pușcoci, impresarul care i-a schimbat viața.

Citeşte şi: Cum arată fiica de 17 ani a lui Ilie Dumitrescu. Mayra Daria e o adolescentă superbă și își dorește să devină actriță – FOTO

Cine este femeia pentru care Ilie Dumitrescu şi-a părăsit familia

Mariajul cu Nela a durat doar patru ani, pentru că a cunoscut-o pe Letiţia Badea, pe atunci studentă în anul IV la Filologie și una dintre manechinele preferate ale Zinei Dumitrescu.

Cei doi s-au cunoscut la o emisiune de la TVR1, ”Ceaiul de la ora 5”, dar Ilie o mai văzuse pe Letiția la televizor. Presa mondenă a timpului a speculat că fostul fotbalist ar fi cucerit-o pe frumoasa femeie, care semăna leit cu Monica Bellucci, prin gesturi impresionante, buchete imense de flori, un tablou de Grigorescu și promisiuni care nu puteau fi refuzate.

Din povestea lor de dragoste au rezultat doi copii frumoși, Toto și Maya. După 14 ani însă, Ilie Dumitrescu și Letiția au divorțat.

Letiția, acum în vârstă de 50 de ani, este la fel de frumoasă, dar preferă, ca întotdeauna, să fie discretă cu apariţiile sale.

Ilie Dumitrescu şi Dan Petrescu au rupt prietenia

Ilie Dumitrescu a dat de înţeles că Dan Petrescu a uitat momentele frumoase petrecute împreună în timp ce comenta împlinirea a 28 de ani de la meciul România – Argentina 3-2, de la Cupa Mondială din 1994. Eroul „tricolorilor” la acea vreme a precizat însă că între el și actualul antrenor al lui CFR Cluj a rămas o relație de respect.

Noi aveam un grup, eu, Hagi, Popescu, Petrescu. Am fost împreună la copii și juniori, mâncam câte o eugenie, împărțeam câte un sirop de un leu, de 60, 70 de bani. Îi dădeam lui jumătate, pe cealaltă o luam eu. Dar, în viață, câteodată, uiți că ai petrecut momente de genul ăsta.

O relație de respect a rămas, dar nu ne dăm mesaje și nu ne mai vorbim și gata! Baftă, sănătate! Sunt convins că dacă mă văd cu el, el se face că uită, eu mă fac că uit și vorbim. Dar, asta e viața”, a declarat Ilie Dumitrescu.