Cum arată fiica de 17 ani a lui Ilie Dumitrescu. Mayra Daria e o adolescentă superbă și își dorește să devină actriță – FOTO

Mayra Daria are 17 ani și este fiica lui Ilie Dumitrescu. Are o frumusețe aparte, e talentată, expresivă și își dorește să se afirme în lumea actoriei.

11 nov. 2022, 19:04

Ilie Dumitrescu a fost căsătorit de două ori, iar pe Mayra Daria (17 ani) o are din a doua căsătorie, cu fostul fotomodel Letiția Badea.

Mayra este o adolescentă superbă și deja e hotărâtă în privința carierei pe care și-o dorește. Vrea să devină actriță, la fel ca fratele ei, Tolo, care și-a făcut deja debutul în cinematografie. Toto Dumitrescu are 24 de ani și deja a jucat în mai multe filme, „Un pas în urma serafimilor”, „Dragoste și Design”, dar și seriale, cum ar fi „Adela”.

Chiar dacă are doar 17 ani, Mayra Daria poate să apară oricând pe podium sau să apară pe copertele revistelor. E combinația perfectă între frumusețea celor doi părinți.

Citește și Theo Rose și Anghel Damian, pentru prima dată în calitate de cuplu la un eveniment monden. „Această chestiune nu poate fi exprimată în cuvinte”

Tânăra este foarte activă și în mediul virtual și nu ratează niciun moment să posteze fotografii care mai de care mai interesante. Recent, Mayra a postat o serie de fotografii pe Instagram, în care apărea deghizată în personajul Mia Wallace, interpretat de Uma Thurman în Pulp Fiction.

Ilie Dumitrescu a fost căsătorit cu Letiția Badea din 1994 până în 2007. Fostul fotbalist al Generației de Aur mai are doi băieți, pe Sică și pe Dani din prima căsătorie, cu Nela, de care a divorțat în 1993.

Cine sunt ceilalți copii ai lui Ilie Dumitrescu

Ilie Dumitrescu are patru copii legitimi și o fiică din flori. În prezent aceasta are 33 de ani și trăiește în Copenhaga, alături de soț și cei doi copii.

Elisabeta Nenciu a înțeles faptul că dragoste cu sila cu nu se poate și a renunțat să spere că într-o bună zi ar putea avea o relație normală cu tatăl ei. Ilie Dumitrescu nu s-a văzut niciodată cu Elisabeta, însă cu ceilalți copii acesta are o relație destul de apropiată.

Ilie Dumitrescu are 62 de selecții și 20 de goluri la echipa națională, a jucat mijlocaș ofensiv. Fostul internațional a participat cu echipa națională a României la CM 1990 Italia, CM 1994 SUA și CM 1998 Franța.

Citește și Care este desertul preferat al Adelinei Pestriţu. Vedeta îl mănâncă des şi totuşi arată impecabil la 35 de ani