Cine este Georgiana, iubita lui Alex Dima. Jurnalistul a reușit să-și refacă viața după ce prima soție i-a fost răpită de o boală nemiloasă

Alex Dima și-a refăcut viața alături de Georgiana, după ce în urmă cu 14 ani soția lui a murit răpusă de o boală necruțătoare, cancerul.

06 mai 2023, 17:47
Cine este Georgiana, iubita lui Alex Dima. Jurnalistul a reușit să-și refacă viața după ce prima soție i-a fost răpită de o boală nemiloasă
Cum s-au cunoscut Alex Dima și iubita lui, Georgiana

Alex Dima a reușit să își clădească o nouă viață alături de Georgiana, iubita lui, după ce destinul nu a fost deloc blând cu el. În urmă cu mai mult timp jurnalistul povestea despre partenera lui, care l-a făcut tată pentru a doua oară.

Jurnalistul de la Romania, te iubesc mărturisea atunci că femeia a acceptat din start că are un copil dintr-o relație anterioară, iar legătura dintre ea și fiica acestuia este una extrem de frumoasă.

Citește și: Alex Dima de la ProTv a devenit tată de băiat. Fericire maximă în familia jurnalistului. „O minune de copil a venit pe lume”

Cei doi s-au văzut pentru prima dată într-un aeroport, dar Alex Dima și Gerogiana aveau să se cunoască mai bine câteva luni mai târziu la un eveniment caritabil, acela fiind momentul în care povestea lor de dragostea a început.

„Sunt de aproape 6 ani cu Georgiana. Nu am cunoscut-o în aeroport, am văzut-o în aeroport. Eram la un eveniment la Timișoara și ea tot așa, cu treabă pe acolo și când am ajuns la aeroport am sesizat-o. 

Am văzut la chech-in, m-am tot uitat după ea. Cred că și ea pe mine, adică, mi-a spus că m-a remarcat. Am avut un contact, iar când am ajuns la filtru, aproape de poartă, de fapt acolo s-a întâmplat, cumva a fost obraznică și s-a băgat în fața mea. 

M-am uitat de vreo 2-3 ori în aeroport, am văzut-o și în avion… și sunt om serios, ce era să zic «mă știi de la televizor? De aia te uiți la mine. Eu nu te știu». Nu am vorbit, ne-am văzut fiecare de ale noastre. Doar ne-am uitat unul la altul. 

Ochii și tupeul m-au atras foarte mult la ea. Nu am vorbit în avion, nu aveam voie (râde). Și după o lună sau chiar mai bine am fost chemat, ea lucra într-o bancă. Și am fost chemat să vorbesc acolo despre copiii din Magic Camp. Nu a fost mâna ei, acolo ne-am găsit. 

Ea se ocupa cu povestea asta, ne-am întâlnit și uite că din vorbă-n vorbă au trecut 6 ani. I-am zis că o știu din aeroport, bine înainte de asta s-a făcut un grup pe Facebook sau pe Whatsapp nu mai țin minte și acolo am văzut-o, din poză. 

Georgiana a zis că nu mă știa, că nu se uita la România, te iubesc!. Chiar mi-a zis că i-am fost antipatic la Master Chef, ceea ce pentru multă lume am fost, dar abia atunci a făcut legătura. 

Și am intrat în vorbă, știu că la prima noastră întâlnire am mâncat o fasole că era în perioada aia în care aveam gastrită. Prima oară ne-am întâlnit în mall-ul din Băneasa, a fost chiar în seara cu incendiul de la Colectiv”, povestea Alex Dima, în urmă cu doi ani, la podcastul lui Cătălin Măruță.

Citește și: Alex Dima, despre moartea soţiei sale: „Înainte să aflu că are cancer, am făcut un interviu cu prinţesa Marina Sturza, care are un centru de îngrijire paliativă”

Drama prin care a trecut Alex Dima

Alex Dima a trăit o adevărată dramă. El și Roxana, prima lui soție, au trăit o adevărată poveste de dragoste, dar care a avut un final tragic. La doar câțiva ani de la căsătorie, ea a murit, lăsându-l pe prezentator singur cu o fetiță de numai un an. Acum, se bucură de viața pe care o are, dar recunoaște că uneori amintirile din trecut nui dau pace.

Tragedia s-a petrecut în urmă cu 14 ani, la doar câteva luni după ce fetița lor, Sara, a venit pe lume. Alex Dima își amintește că a cerut-o pe Roxana în căsătorie într-un mod fabulos, iar cununia a avut loc pe acoperișul unui bloc, fiind o surpriză imensă pentru partenera lui.

Fericirea lor s-a năruit la scurt timp, un diagnostic crunt primit de Roxana avea să le umbreasă împlinirea: cancer. Vedeta a încercat să facă tot ce i-a stat în putință pentru a-și salva soția, dar la doar șase luni de la aflara diagnosticului, aceasta a murit, boala fiind deja într-un stadiu foarte avansat.

Alex nu și-a pierdut speranța, iar alături de fiica lui a reușit să meargă mai departe cu capul sus. Mult timp s-a învinovățit pentru moartea soției, spunând că doctorul care a tratat-o pe aceasta nu i-a luat boala în serios, iar tratamentul primit ar fi fost unul superficial.

„E cumplit când afli o astfel de veste. Probabil dacă nu era Sara, nu ştiu ce s-ar fi întâmplat, probabil o luam razna sau probabil nu mai ştiaţi nimic de mine niciodată în România, pentru că am avut foarte multă ură pe locul acesta.

Pe locul ăsta pentru că (soţia mea-n.r.) a ajuns într-un spital, la un doctor care nu a tratat-o aşa cum trebuie. I-a dat nişte creme. Boala asta se dezvoltă fără să ştii. Când am aflat a fost prea târziu, mult prea târziu.

Cu siguranţă, dacă mergeam în altă parte… Foarte multă vreme eu mi-am reproşat, pentru că eu am dus-o la medicul acesta. pe care l -am dat apoi în judecată şi colegiul medicilor l-au oprit să mai fie doctor”, a mai povestit acesta.