Cine este Iggy Semmelweiss, „vrăjitorul” lui Andrew Tate. Sute de bărbaţi plătesc 8.000 de dolari ca să afle cum să transforme femeile în sclave sexuale

Cine este Iggy Semmelweiss, "vrăjitorul" lui Andrew Tate. BBC a descoperit dovezi potrivit cărora zeci de femei au fost racolate pentru a lucra în domeniul sexului online de către membrii grupului online "War Room" al influencerului. Discuţiile de pe chat care au fost scurse în presă identifică 45 de potenţiale victime între martie 2019 şi aprilie 2020.

31 aug. 2023, 16:17
Cine este Iggy Semmelweiss, „vrăjitorul” lui Andrew Tate. Sute de bărbaţi plătesc 8.000 de dolari ca să afle cum să transforme femeile în sclave sexuale
Cine este Iggy Semmelweiss, "vrăjitorul" lui Andrew Tate

Cine este Iggy Semmelweiss, „vrăjitorul” lui Andrew Tate. Potrivit discuţiilor, membrii War Room par să creadă că efectuează „condiţionări pavloviene” asupra femeilor – „aşa se dresează câinii„, se arată într-un mesaj de pe grup. Instrucţiunile sunt furnizate de obicei de „generali”, iar metoda lor de „dresaj” include teste de supunere, cum ar fi determinarea femeilor să îşi tatueze iniţialele membrilor War Room pe corp.

Citește și: Andrew Tate: „Iubesc România! Sper să rămână o țară creștină, conservatoare. Eu nu plec de aici!”

Andrew Tate spune că grupul „War Room”- la care cineva se poate abona în schimbul a 8.000 de dolari pe an – este o reţea a bărbaţilor puternici şi a celor care vor să înveţe de la ei.

Grupul War Room promovează autodisciplina, motivaţia şi consolidarea încrederii în sine, oferind în acelaşi timp membrilor acces la mii de profesionişti din întreaga lume care încurajează responsabilitatea personală şi asumarea răspunderii, subliniind importanţa asumării responsabilităţii pentru alegerile şi acţiunile tale„, se arată într-un comunicat emis în numele lui Andrew Tate.

Cu toate acestea, scurgerile de informaţii din discuţiile online indică faptul că War Room îi învaţă pe membri, prin intermediul aşa-numitului curs „PhD” – iniţialele înseamnă „Pimpin’ Hoes Degree” (Diplomă pentru a fi peşte de târfă) – cum să ademenească femei pentru a le face să lucreze în domeniul sexului.

Membrii grupului lui Tate sunt instruiţi de către unii dintre liderii War Room – cunoscuţi sub numele de „generali” – să seducă romantic, să manipuleze emoţional şi să izoleze social femeile înainte de a le ademeni să apară în faţa camerelor web, luându-le adesea toţi sau majoritatea banilor pe care îi câştigă din videochat. Mesajele sugerează că violenţa împotriva femeilor a fost învăţată şi încurajată de unii dintre „generalii” lui Andrew Tate.

Dacă cea mai mare parte a atenţiei mediatice în jurul acestui dosar s-a concentrat asupra fraţilor Tate, investigaţia BBC a descoperit că un autoproclamat „vrăjitor”, cunoscut sub pseudonimul „Iggy Semmelweiss”, pare să fie adevăratul lider şi forţa motrice intelectuală a grupului War Room.

Cine este Iggy Semmelweiss, „vrăjitorul” lui Andrew Tate

Eli, un denunţător care spune că a petrecut doi ani ca şef de vânzări şi marketing al organizaţiei Tate, a declarat pentru BBC: „War Room este despre cum să obţii femei care să te servească în viaţă„. Bărbatul spune că a fost „spălat pe creier” de către grupul Tate, pe care îl descrie ca fiind un „cult”.

Eli a descris, de asemenea, rolul lui Iggy Semmelweiss, „vrăjitorul” lui Andrew Tate. Întrebat cine era cu adevărat la conducerea grupului, denunţătorul a spus: „Iggy se află în vârf”.

Numele real al lui Iggy este Miles Sonkin. Născut în Chicago, Illinois, în 1961, el este un fost membru a cel puţin două presupuse secte, a dezvoltat un interes pentru extrema dreaptă în anii 2000 şi se pare că l-a cunoscut pe Andrew Tate în jurul anului 2018. La scurt timp după aceea, Tate a început să îşi vândă propriile cursuri, iar War Room a fost înfiinţată în 2019.

Sonkin trimite tuturor noilor membri ai War Room o listă de lectură şi un manifest care prezintă agenda grupului.