Cine este Ioana Simion, actuala iubită a lui Ilie Năstase. A fost femeia unui milionar celebru FOTO

Ilie Nastase a inceput o noua viata sentimentala cu mult timp inaintea divortului. Noua cucerire cea care i-a fost candva iubita si milionarului Nick Radoi, se bucura de locul ramas vacant in viata marelui tenismen. Totul, după un scandal cu poliţia acasă la Năstase, Brigitte Sfăt a sunat la 112 dar a fost evacuată în urlete.

13 oct. 2018, 10:28

Ca nu e un barbat fidel, o recunoaste si el, informează România TV. Ca e extrem de generos, o stiu toate femeile din viata lui. Ilie Nastase si noua cucerire, Ioana Simion, par sa se simta din ce in ce mai bine unul in compania celuilalt. Mai ales ca si-au condimentat realtia inca de la inceput cu vacante si cadouri din gama celor de lux.

Citeşte şi Ce i-a interzis Amalia, fosta soţie, lui Ilie Năstase să facă atunci când s-a căsătorit cu Brigitte Sfăt. ESTE TRAUMATIZANT

Cu doar cateva zile inainte de reintalnirea pe care a avut-o cu Brigitte la tribunal, ca sa puna punct definitiv casniciei, Ilie nu parea sa aiba prea multe griji. Fotoreporterii site-ului tabloid numarul 1, cancan.ro, l-a zarit in compania posibil viitoarei doamne Nastase, la un restaurant cu pretentii din Dorobanti. Ca un adevarat gentleman, Nastase preia sarcina achitarii notei de plata. Se scormoneste prin buzunare si gaseste niste bani din care ii ofera si unui batran nevoias. Dupa ce lasa si bacsis in nota de plata, Ilie da sa strecoare in buzunar niste bani, dar se rasgandeste oferindu-i jumatatii sale. Satisfacuta de gest, aceasta ii zambeste lui Ilie si isi baga in geanta recompensa. O geanta de firma pe care, cel mai probabil, a primit-o cadou de la fostul senator. Pe langa geanta, pe mana Ioanei a rasarit si un ceas de la o firma preferata de cei cu dare de mana. Ca sa se poata instala in viata si in casa lui Ilie Nastase, acesta i-a dat un ultimatum sotiei sa-si faca bagajul si sa-si stranga toate bunurile de lux pe care i le-a oferit in timpul casniciei. Un adevarat rai al gentilor si al pantofilor.

„A spus ca daca nu plec in 48 de ore imi voi pierde toate posetele. Lucru de care am zis ca oricum ii pare rau ca mi le-a cumparat. Mi-am luat ultimele lucruri din casa in care am muncit 5 ani, am renovat, din care nu ieseam cu lunile. S-a terminat definitiv. Toate pozele mele au fost aruncate intr-un colt cu rautate”,s spunea Brigitte Sfăt.

Așa arată investițiile de milioane de euro în branduri celebre. Printre ele, și cea care își alină suferințele amoroase în haine prețioase. Garderoba lui Brigitte Năstase ocupă o suprafață de zeci de metri pătrați și găzduiește cele mai scumpe branduri din lume. Sute de articole vestimentare, zeci de perechi de pantofi și genți la care multe femei doar visează și oftează văzându-le prețul. Brigitte pune preț și pe accesorii. Un sertar este dedicat stivelor cu ochelari de soare ale unor branduri celebre. Pasiunea pentru bunul gust și etichete de firmă a transformat-o și într-o afacere. Brigitte și-a deschis în București un magazin cu haine exclusiviste dar asta nu înseamnă că nu mai colindă și magazinele din Monaco.

Citeşte şi SCANDAL în SHOWBIZ. Iulia Albu, despre Brigitte Sfăt: „O piţipoancă!”. Reacţia demenţială a fostei soţii a lui Ilie Năstase

Pe lângă asta, Brigitte și-a mai scăldat și vila din Timișoara într-un lux orbitor și și-a asigurat vacanțele la Mamaia într-un apartament, cum altfel, decât de cinci stele. Toate aceste lucruri, însumând milioane de euro, i-au adus numai tristețe brunetei.

„Am avut cadouri, o viață trăită la extrem dar nu am avut lucruri esențiale de la viață, lucrurile morale. Eu la astea tânjesc și de astea am nevoie. Credeți-mă că de la început mi-am dorit să le am cu Ilie. Mi-am dorit să am familia pe care n-am avut-o cu el pentru că nu l-a lăsat fosta lui soție să-mi facă un copil. Și multe alte lucruri. Mă întreabă lumea, ce am eu cu femeia aia? Cum aș putea să mă întorc la casa în care au stat 7 ani de zile, și eu am renovat-o, când el a semnat că atunci când moare i-o lasă ei. În minutul doi, dacă Doamne ferește Ilie pățește ceva, eu sunt scoasă din casă afară. I-a promis Amaliei că n-o să mai facă niciun copil. Așa cum i-a semnat acte că-i dă casa. Eu, în minutul trei, eram scuipată din casa aia. Poate nici ceasurile sau lucrurile pe care le am nu mi-aș fi luat. Pentru actele pe care i le-a semnat ei”, mai spunea Brigitte.