EXCLUSIV. Cine este iubita secretă a lui Răzvan Simion. Daliana a făcut parte din echipa „Visuri la cheie” | FOTO

Cine este iubita secretă a lui Răzvan Simion. Prezentatorul de la Neatza cu Răzvan şi Dani s-a despărţit de Lidia Buble, după cinci ani de relaţie, iar acum se iubeşte cu o brunetă sexy, pe care o ţine departe de lumina reflectoarelor. Daliana a făcut parte din echipa "Visuri la cheie".

07 mart. 2021, 08:49

Cine este iubita secretă a lui Răzvan Simion. În vârstă de 40 de ani, vedeta Antenei trăieşte a doua tinereţe alături de Daliana, care a fost vedeta trustului concurent, Pro TV. Bruneta este arhitect şi a făcut parte din echipa emisiunii Visuri la cheie.

Citeşte şi: Lidia Buble îl vrea înapoi pe Răzvan Simion. Mesaj emoţionant postat la un an de la despărțire

Daliana a făcut parte din echipa Visuri la cheie

Prezentatorul nu a postat nicio fotografie cu ea, pe reţelele de socializare, însă a făcut-o fiica lui, Ianca, care a făcut un story cu „mama vitregă”, ambele îmbrăcate în costum.

Dalian şi Ianca, fiica lui Răzvan Simion

Cine este iubita secretă a lui Răzvan Simion

Răzvan Simion

se pare că a fost primul care și-a refăcut viața după Lidia şi s-a afişat în ipostaze tandre cu o brunetă focoasă, chiar pe străizile Capitalei.

La acel moment, prezentatorul de la „Neatza cu Răzvan și Dani” nu a vrut să comenteze nimic din ce apăruse deja în presă, ba chiar s-a prefăcut că nu mai ține minte ce a făcut în acea perioadă.

Daliana este iubita lui Răzvan Simion

Lidia Buble, despre Răzvan Simion: „Încă îl mai iubesc”

A trecut aproape un an de când Răzvan Simion şi Lidia Buble şi-au spus adios, iar prezentatorul TV pare a avea o frumoasă poveste de dragoste.

Cei doi au fost ani buni un cuplu apreciat, și fix când se credea că vor păși împreună, de mână, spre altar pentru a face pasul cel mare, s-a produs ruptura. S-a tot sperat că se vor împăca, însă acest lucru nu s-a mai întâmălat.

Cei doi şi-au încheiat povestea de dragoste, care a durat cinci ani, iar artista nu a făcut nicio declaraţie pe acest subiect până acum, când a dezvăluit că încă îl mai iubeşte pe moderatorul de la Neatza.

Lidia Buble îşi exprimă sentimentele faţă de cel cu care s-a iubit. Blondina a recunoscut că ţine foarte mult la vedeta Antenei, însă ca prieten. Totodată, prezentatorul este în continuare managerul ei şi au foarte multe proiecte în desfăşurare.

Cu riscul de a fi mâine pe prima pagină în toate tabloidele, dar îmi asum și știți că sunt sinceră și nu am ce să ascund. Da, încă îl iubesc pe Răzvan, însă nu în modul în care poate vă imaginați voi. S-a transformat într-o prietenie, nu știu. Este o altfel de dragoste.

Este managerul meu și omul care mă susține cel mai mult în cariera mea și pe drumul pe care eu am ales să merg și căruia vreau să-i mulțumesc din suflet. Chiar pregătim niște proiecte super faine și curând vine și piesa nouă”, a spus Lidia Buble într-un instastory pe pagina sa de Instagram.