Lidia Buble îl vrea înapoi pe Răzvan Simion. Mesaj emoţionant postat la un an de la despărțire

Lidia Buble și Răzvan Simion s-au iubit timp de cinci ani, iar despărțirea de acum un an i-a șocat pe fanii cuplului.

06 ian. 2021, 22:04
Lidia Buble îl vrea înapoi pe Răzvan Simion. Mesaj emoţionant postat la un an de la despărțire

Lidia Buble și Răzvan Simion au decis să meargă pe drumuri separate după cinci ani de relație. În tot acest timp, cântăreața a fost surprinsă cu mai mulți bărbați cunoscuți din lumea mondendă. Recent, Lidia a postat un mesaj pe contul de Instagram, iar urmăritorii ei nu au întârziat să se întrebe dacă cumva aceasta își dorește să se împace cu fostul iubit.

Lidia Buble, mesaj pentru Răzvan Simion

Lidia Buble a postat câteva versuri dintr-o poezie care vorbește despre regăsirea fostei iubiri, iar internauții se întreabă dacă nu cumva postarea îi este adresată realizatorului TV.

„Doi străini / Uneori simt că vin din copilăria ta / Că am furat cireșe împreună / Că am crescut amândoi / Și la un moment dat / Ne-a despărțit istoria / Pentru a ne regăsi acum / Doi străini, stând față-n față”, este mesajul postat artistă.

Cui i-a făcut Lidia Buble declaraţii de dragoste în toiul nopţii: „Je t’aime, Te quiero, I love you”

Fanii cuplului s-au întrebat, încă de când au aflat de despărțirea dintre Lidia și Răzvan, dacă nu cumva mai există o șansă de împăcare. Această întrebare încâ îi macină, iar postarea Lidiei de pe Instagram le-a dat o speranță.