Cine este iubita secretă a lui Smiley: a dus-o la Paris! Gina Pistol, prima reacţie FOTO

Smiley are o relaţie de câţiva ani cu Gina Pistol, dar cei doi au dezvăluit că formează un cuplu de curând. După despărțirea de Laura Cosoi, artistul a evitat să mai discute despre viața sa sentimentală.

01 iun. 2020, 06:00
Cine este iubita secretă a lui Smiley: a dus-o la Paris! Gina Pistol, prima reacţie FOTO

Smiley a avut o relație de aproape un an cu o tânără, Raluca Netca, înainte de Gina Pistol. Fata era de profesie dansatoare și bifase colaborări cu Corina, Inna şi Antonia. Cei doi au fost împreună chiar și la Paris, unde au petrecut mai multe zile romantice.

Smiley este din nou singur. De ce a fost părăsit de dansatoarea Raluca Netca FOTO

Gina Pistol nu a dorit să discute despre fostele relații ale lui Smiley.

Gina Pistol a dezvăluit cu ce preperat l-a dat gata pe Smiley. „Cred că ar mânca asta în fiecare zi!”

„Oamenii m-au catalogat ca fiind un om ghinionist în iubire, dar eu pot spune că sunt un om liber. Un om care atunci când a văzut că nu se simte bine în relația în care este a pus stop, chiar dacă au trecut câțiva ani. Eu nu mă complac. Dacă ceva nu este pe sufletul meu și mă dezechilibrează ca om, nu mai pot să stau. Mai bine sunt prietenă cu omul respectiv decât să stau cu dragul de a sta pentru că dă bine pentru ceilalți. Nu am fost niciodată omul care să se fi visat mireasă, cu casa plină de copii, adică nu sunt genul acela. Dacă e să se întâmple primesc cu brațele deschise. Dar nu am simțit”, povestea acum ceva timp Gina Pistol.