Cine este iubita voluptoasă a lui Karim Benzema. Balonul de Aur și-a lăsat soția pentru ea (GALERIE FOTO)

Așa cum era de așteptat, Karim Benzema a primit Balonul de Aur 2022. Cel mai bun fotbalist din lume a fost însoțit la gală de iubita sa, pentru care francezul și-a părăsit soția și cei doi copii.

18 oct. 2022, 09:24

În vârstă de 34 de ani, Karim Benzema a primit primul Balon de Aur din carieră. Este primul francez care a câștigat acest premiu, după 25 de ani, după Zinedine Zidane. Aseară, chiar „Zizou” i-a înmânat premiul celebrului atacant.

La eveniment a fost prezentă și iubita jucătorului de la Real Madrid, Jordan Ozuna. În vârstă de 32 de ani, modelul american are semnate contracte cu mari branduri din zona de beauty. În trecut, Ozuna a lucrat ca ospătăriță la Hooters, în Las Vegas, un restaurant cunoscut pentru chelnerițele sexy, cu bust generos și îmbrăcate sumar.

De-a lungul timpului, Jordan Ozuna a mai avut idile cu Justin Bieber, Tyga și Younes Bendjima.

Atacantul francez a fost căsătorit cu Chloe De Launay, cu care golgheterul are doi copii, pe Ibrahim și Melia. Karim și Chloe au fost împreună în perioada 2009-2015.

De-a lungul timpului, francezul a mai avut idile cu Zahia Dehar, Rihanna și Cora Gauthier. Cu Cora a avut o relație mai lungă, din 2016 până în 2022.

 

Discursul lui Karim Benzema, după ce a primit Balonul de Aur (VIDEO)

 

După ce i-a fost înmânat Balonul de Aur de către Zinedine Zidane, Karim Benzema a reacționat cu zâmbetul pe buze:

„Să văd acest trofeu în fața mea mă face foarte mândru. A fost un vis pe care l-am avut din copilărie și pentru care am depus toată munca. Nu m-am dat bătut niciodată.

Mereu am crezut că orice este posibil, iar când nu am mai fost ales în echipa Franței, nu m-am oprit să muncesc din greu.

Sunt foarte mândru de călătoria mea până aici. Nu a fost ușor, a fost greu atât pentru mine, cât și pentru familia mea.

Să stau astăzi aici pentru prima dată mă face foarte fericit și voi continua să muncesc”, a declarat Karim Benzema.