Rihanna a născut în urmă cu câteva zile, dar a ţinut evenimentul secret

Rihanna și iubitul ei, rapperul A$AP Rocky, au devenit părinți. Cântăreața de 34 de ani a născut un băiețel pe data de 13 mai, dar a ales să păstreze secretul câteva zile, anunță TMZ.

19 mai 2022, 23:02

Rihanna a născut un băieţel în Los Angeles. Cu câteva zile înainte de naştere, ea a dispărut din viața publică. Cuplul nu a dezvăluit ce nume va purta primul lor copil și a preferat să păstreze discreția.

Interpreta melodiei „Diamonds” a încercat să-și ascundă sarcina cu haine supradimensionate, dar a început să-și etaleze cu mândrie burtica de gravidă pe măsură ce sarcina a avansat. În urmă cu zece zile, Rihanna încă se afișa în ținute sexy, cu burta de gravidă la vedere.

Acum chiar forțez ideea de a fi sexy. Când femeile rămân însărcinate, societatea tinde să le facă să își dorească să se ascundă, să nu mai fie sexy. Chipurile nu mai sunt sexy în perioada asta. Dar eu nu cred în mizeria asta! Așa că încerc lucruri pe care înainte să rămân însărcinată poate că nu aș fi avut curaj să le port.  Cu cât sunt mai mici, cu cât au mai multe decupaje, cu atât mai bine”, dezvăluia artista.

Rihanna a născut în urmă cu câteva zile

Toți ochii au fost ațintiți spre celebra cântăreață Rihanna încă de când a anunțat că este însărcinată cu primul copil. Artista și iubitul ei așteaptau cu nerăbdare momentul când își vor ține în brațe copilul.

Citeste si Rihanna, pictorial incendiar înainte de naștere. Cum arată artista acum și care sunt cele mai mari temeri pe care le are

Rihanna a vorbit despre speranțele și așteptările sale legate de maternitate în diverse interviuri pe parcursul sarcinii sale.

Până acum, totul este o călătorie interesantă. O iau așa cum vine în fiecare săptămână. Întotdeauna este ceva nou și eu doar o iau și mă bucur de ea”, a declarat ea pentru Entertainment Tonight în februarie.

Relaţia dintre Rihanna şi A$AP Rocky, supusă multor provocări

Rihanna și iubitul ei formează un cuplu din anul 2020, însă relația lor a fost supusă mai multor obstacole. Primul: zvonurile potrivit cărora artisul a înșelat-o pe Rihanna cu un creator de pantofi de origine română. Al doilea: arestarea solistului în Los Angeles pentru o faptă pe care a comis-o în luna noiembrie a anului 2021. Cu exactitate, Rocky ar fi tras mai multe focuri în aer, în timpul unei altercații stradale și ar fi fugit de la locul faptei.

Citeste si Rihanna, spectacol de zile mari alături de un grup de români. Pe unul l-a confundat cu „Suleyman Magnificul”. Imaginile s-au „viralizat” pe Internet – VIDEO