Cine este iubitul Danielei Crudu. Fosta asistentă TV este într-o relaţie cu un român: „Sper la un copil, lucrăm deja!”

Daniela Crudu a părăsit de ceva timp România, ba chiar a scos la vânzare apartamentul pe care îl are în București, şi s-a mutat în Suedia

12 oct. 2022, 23:43
Cine este iubitul Danielei Crudu. Fosta asistentă TV este într-o relaţie cu un român: „Sper la un copil, lucrăm deja!”
Cine este iubitul Danielei Crudu. Fosta asistentă TV este într-o relaţie cu un român

Cine este iubitul Danielei Crudu. Fosta asistentă TV a părăsit de ceva timp România, ba chiar a scos la vânzare apartamentul pe care îl are în București, şi s-a mutat în Suedia, alături nde sora ei. Cruduţei îi merge atât pe plan profesional, câştigând o grămadă de bani din OnlyFans şi din contracte de imagine, dar şi pe ppan sentimental!

Citeşte şi: Daniela Crudu şi-a scos la vânzare apartamentul. Cum arată imobilul în care locuiește fosta asistentă TV

Bomba-sexy se iubesşte de aproape un an cu un român, ba chiar vrea să facă și un copil! „Cu dragostea stau foarte bine. Am un iubit, e român, e un tip mai discret. E un băiat care e cuminte, e potrivit pentru mine, e liniștit. Mă face pe mine fericită, iar asta e cel mai important. Și o face de un an de zile deja. Nu e gelos că fac OnlyFans, a înțeles că e un business, e deschis la minte și a înțeles că nu se întâmplă ceva, că e totul online. Sper la un copil, sincer, da, lucrăm deja. De ce nu? Sunt fericită, iar asta e cel mai important. Supărări am avut destule, e și timpul meu”, a declarat Daniela Crudu pentru Fanatik.

Citeşte şi: Daniela Crudu face bani frumoși din conținutul pentru adulți postat pe OnlyFans. „E visul oricărei fete. Tata e așa fericit de când fac asta”

Vedeta a dezvăluit şi de ce a ales să se mute în Suedia: „Îmi place mult de tot aici, e liniște, nu mă știe nimeni, e tare. Îmi pot face de cap, fac ce vreau eu, plus că stă sora mea aici. Îmi fac treaba liniștită, nu mă stresează nimeni. Plus că, eu cum fac OnlyFans, nu am probleme când vreau să fac poze, să închiriez un apartament, o casă. La noi se uită lumea, vorbește, aici, în Suedia, nu interesează pe nimeni ce faci, poți să închiriezi ce vrei, să faci ce vrei. Sora mea e fotograful meu, eu al ei”.