Daniela Crudu face bani frumoși din conținutul pentru adulți postat pe OnlyFans. „E visul oricărei fete. Tata e așa fericit de când fac asta”

Daniela Crudu a mărturisit că nu își dorește un iubit intelectual, altele fiind lucrurile care o atrag la un bărbat. Fosta asistentă a lui Capatos a făcut dezvăluiri în acest sens.

08 sept. 2022, 10:13

Daniela Crudu nu vrea un bărbat intelectual

Vedeta a făcut dezvăluiri despre ce fel de bărbat își dorește în viața ei. Daniela Crudu a declarat că tatăl ei ar bate-o dacă ar fi împreună cu un tip inteligent, pentru că nu este ceea ce are ea nevoie. Nu puțini au fost bărbații celebri și cu o avere semnificativă care au trecut prin viața ei.

Fosta asistentă a lui Dan Capatos nu se dă înapoi de la afaceriști sau bărbați care au câștiguri mari, de aceea preferă să nu aibă legătură cu un bărbat care nu îi poate oferi lucrurile cu care s-a obișnuit.

Tatăl vedetei, Ion Crudu, ar susține-o pe brunetă în acest sens, considerând că ar refuza un bărbat „mai dotat” intelectual decât financiar. „Vis urât. Hahhahah. Dacă mă combin cu vreun intelectual, mă bate tata!”, a mai spus aceasta amuzată.

Totodată, tatăl acesteia este mândru că fiica sa a intrat în industria OnlyFans. Părinții Danielei se bucură că pozele indecente pe care aceasta le postează îi aduc roade financiare pentru că, până în acest moment, făcea acest lucru fără să îi aducă vreun beneficiu.

Citește și: Daniela Crudu, reacţie incendiară după ce şi-a făcut cont pe OnlyFans. Ce tarif are fosta asistentă TV

Ce spune Daniela despre OnlyFans

„Semăn cu tata, e așa fericit de când fac OnlyFans. Vreau să zic că în fiecare zi mă sună cu Video Call să mă întrebe ce am mai postat. El care înainte nici nu mă suna, rar. Îi place maxim, îi place și de mine și de sora mea mult de tot. Și ne susține și mama la fel. Au zis că, până acum, dădeam pozele pe gratis tuturor și câte am făcut pe la televizor de astea și pe reviste pe 3 lei… acum măcar vin roadele”, a declarat vedeta pentru Canacan.ro.

Fosta prezentatoare TV a mai spus și că nu a strâns niciun ban până acum, preferând să își facă toate poftele, dar speră că va reuși să strângă ceva, acum că postează pe OnlyFans. „Am cheltuit foarte mulți bani pe distracții, îți dai seama, că eu sunt mână largă și nu mă uit la bani și, dacă vreau să mă distrez, mă distrez. Și nu am niciun ban strâns până acum, dar cu OnlyFans acum… sper să strâng”, a dezvăluit Daniela Crudu.

„Ce poate să fie mai frumos decât: în fiecare zi mă trezesc, mă machiez, mă aranjez, mă filmez, mă pozez, sunt sexy… e visul oricărei fete. În afară de asta, știu să și vorbesc, am caterincă, stilul meu caracteristic în care vorbesc cu ei pe OnlyFans, adică eu le dau și mesaje vocale, fac glume, chestii. Nu doar le arăt sânii și astea. Îi fac să și râdă, să se simtă bine… chiar se distrează cu mine”, a mai spus ea.

Citește și: Mihai Costea rupe tăcerea: motivul real pentru care s-a despărţit de Daniela Crudu. „Ea făcea asta!”

Ce își dorește vedeta de la un bărbat

Așa cum am mai spus, vedeta își dorește un bărbat cu bani, care să nu îi refuze nimic și să îi poată face toate poftele.

„Bărbat cu bani e un bărbat «no limit». Potent financiar… când își permite orice și nu poate să-mi zică «NU» la ce îmi doresc eu să fac și ce îmi trece mie prin cap. Să nu aibă bariere și frână la bani. Din partea unui bărbat cu bani mi-ar plăcea să nu-i pese, să nu se uite cât am cheltuit, să-mi spună mie «Uite, ai cheltuit pe asta, pe ce ai dat banii?» Să mă lase în pace, să fac ce vreau eu cu banii lui. Și vezi că multora le place să fie așa și să le cheltui banii, se simt bine, le place”, a adăugat ea.