Cine este Iulia Burcea, viitoarea soție a lui George Simion. Ce meserie are şi din ce face bani

George Simion nu vorbeşte deloc în public despre Iulia Burcea, cu care se va căsători la finalul lunii august. Președintele AUR este îndrăgostit lulea și i-a invitat la nuntă pe toți românii care vor să îi fie alături la acest eveniment important din viața lui.

15 iun. 2022, 10:02

Cine este Iulia Burcea, viitoarea soție a lui George Simion. Liderul AUR se va căsători pe 27 august. Chiar dacă nu și-a făcut publică viața amoroasă, mai multe detalii despre logodnica sa au ieșit la iveală. Recent, George Simion a distribuit o fotografie în care este alături de nimeni altcineva decât viitoarea sa soție, Iulia Burcea.

Iulia Burcea are un CV destul de frumos. Aceasta a studiat la Facultatea de Administrație și Afaceri, dar și la Facultatea de Drept, din cadrul Universității din București. Aceasta are un master în Consultanță în Afaceri, iar acum, lucrează la o companie franceză, Ingenico, care este o importantă producătoare de aparate de plată cu cardul (POS).

George Simion, noi detalii despre nunta anului. Ce artiști cântă la mult așteptatul eveniment

George Simion a pregătit o nuntă mare, care va avea loc pe 27 august, în județul Vâlcea. El i-a invitat la eveniment pe toți românii care vor să participe, a anunțat că nu vrea daruri, dar a impus, totuși, o condiție: „Aștept toți românii să se bucure alături de mine. Cea mai mare bucurie pentru mine e dacă veți fi prezenți. Să veniți în cămașă populară! Pentru mine important e să veniți, nu daruri sau altceva. Obligatoriu e să veniți în cămașă tradițională”.

Dana Budeanu, replici dure în direct cu George Simion. „Ce a făcut AUR de când a ajuns la putere pentru acești oameni?”

Pe 27 august, liderul AUR George Simion a transmis prin intermediul paginii sale de Facebook că invită pe toată lumea la nunta sa, dorind să aibă parte de o sărbătoare fără dar, cu toți susținătorii lui. Evenimentul va avea loc într-un complex turistic, din Măciuca, județul Vâlcea. Fanii săi ce-l urmăresc pe rețelele sociale au primit invitația direct sub formă de mesaj privat, iar liderul AUR se pare că strânge semnături pentru a avea o evidență exactă a numărului de persoane ce participă la eveniment, dar și pentru a aduce autocare în fiecare județ al țării.