Cine este Luminița, psiholoaga din Satu Mare ucisă de zugravul care îi renovase apartamentul. Era singură pe lume şi ducea o viaţă retrasă

O crimă odioasă a zguduit, sâmbătă, 1 iulie, municipiul Satu Mare. Luminiţa (48 de ani), un psiholog cu o carieră strălucită, a fost găsită cu gâtul tăiat în propria locuinţă din cartierul Micro 14. Criminalul, zugravul care-i renova apartamentul, este cel care a sunat la 112 să anunţe că... proprietara a fost ucisă.

02 iul. 2023, 23:45

Luminița a avut parte numai de tragedii în ultimii ani. În anul 2013, fratele său s-a spânzurat în același apartament, în care și ea și-a găsit sfârșitul.

Luminiţa era singură pe lume şi ducea o viaţă retrasă

Tatăl său a murit la scurt timp, iar mama ei a murit în acest an. Luminiţa rămăsese singură pe lume şi ducea o viaţă retrasă.

Era absolventa Facultăţii de Psihologie pe care o absolvise cu note mari și colabora cu unii dintre cei mai importanți medici din Satu Mare.

Recent, Luminiţa hotărâse să îşi renoveze locuinţa. A angajat un zugrav, dar, în cele din urmă, nu s-au înţeles la bani. Asta i-a adus sfârşitul. Bărbatul de 40 de ani a sunat sâmbătă, în jurul orei 18.45, la 112 spunând că a găsit-o pe Luminița cu gâtul tăiat. Bărbatul locuia în apropiere și obișnuia să o viziteze des, alături de soția lui, pe victimă, potrivit Presa SM.

Filmul crimei din cartierul Micro 14

Bărbatul le-a povestit anchetatorilor că femeia apelase la serviciile lui şi în urmă cu cinci ani. Fiind mulţumită de lucrarea prestată atunci, psiholoaga l-a contactat şi acum şi i-a dat banii în avans. Dar când lucrarea a fost finalizată, femeia şi-a dat seama că nu e mulţumită şi i-a cerut o parte din bani înapoi. Fiind refuzată, victima i-a spus că îl va acționa în judecată pentru a-și recupera prejudiciul.

Acela a fost momentul în care criminalul a cedat psihic, a pus mâna pe un cuter și i-a tăiat gâtul, lăsând-o într-o baltă de sânge. Apoi, și-a schimbat hainele pline cu sânge și le-a aruncat într-un container. După caare a sunat la 112.

Citeste si Mama Melisei, fata ucisă în Grădina Botanică din Craiova, a dispărut de acasă. Soțul femeii a sunat la 112, după ce aceasta i-a trimis mai multe mesaje cu tentă sinucigașă

Deşi în conversaţia telefonică cu un dispecer de la 112 zugravul a spus că a venit îngrijorat să o verifice pentru că nu mai răspundea la telefon, vecinii Luminiţei infirmă spusele acestuia. Locatarii ar fi auzit-o ţipând ”Lasă-mă, lasă-mă”, cu o oră înainte de apelul la salvare.

În faţa anchetatorilor, criminalului i-a fost imposibil să-şi ducă minicuna până la capăt. În cele din urmă, a recunoscut că el a ucis-o:

Nu ştiu, cred că din neatenţie. Dintr-o ceartă. A fost nemulţumită cu lucrarea şi m-a ameninţat că ea are avocaţi şi că o să plătesc de 5 ori înapoi. Îmi pare, cum să nu-mi pară. Am luat o viaţă de om. Asta e”, a spus ucigaşul, potrivit observatornews.ro

Citeste si Andreea și Augustin se pregăteau de nuntă, însă astăzi sunt conduși pe ultimul drum