Mama Melisei, fata ucisă în Grădina Botanică din Craiova, a dispărut de acasă. Soțul femeii a sunat la 112, după ce aceasta i-a trimis mai multe mesaje cu tentă sinucigașă

Mama Melisei, fata ucisă în Grădina Botanică din Craiova, a dispărut de acasă după ce i-a trimis mai multe mesaje cu tentă sinucigașă soțului ei.

02 iul. 2023, 18:52
Mama Melisei, fata ucisă în Grădina Botanică din Craiova, a dispărut de acasă. Soțul femeii a sunat la 112, după ce aceasta i-a trimis mai multe mesaje cu tentă sinucigașă
Mama Melisei, fata ucisă în Craiova, a dispărut de acasă

Tragedia petrecută în Grădina Botanică din Craiova și-a pus amprenta asupra familiei Melisei, fata ucisăîn urma atacului sângeros, durerea fiind extrem de greu de suportat.

Tatăl copilei a sunat la 112 și a anunțat că nu mai reușește să ia legătura cu soția sa, după ce aceasta i-a trimis o serie de mesaje cu tentă sinucigașă. Echipajele de poliție au căutat-o prin tot orașul, iar în cele din urmă a fost găsită în Grădina Botanică, în locul unde fiica ei a fost ucisă.

Citește și: Cutremurător! Ultimele cuvinte ale Melisei, fata ucisă în Grădina Botanică din Craiova. Cu ultima suflare, a încercat să salveze atât viaţa ei, cât şi a prietenului său

„Te iubesc foarte mult, să ai grijă de Alice, eu nu pot să trăiesc fără Melis”, a fost unul dintre mesajele trimise de femeie, potrivit antena3.ro.

Polițiștii locali au găsit-o pe aceasta chiar în locul în care Melis a fost înjunghiată mortal. Femeia a fost cooperantă și nu a dorit să se urce în ambulanță.

Melis, fata ucisă în Grădina Botanică din Craiova, a fost înmormântată sâmbătă. În ziua în care și-a condus fata pe ultimul drum, mama Melisei a scris un mesaj emoționant: „Sa ne unim forțele într-un adio plin de iubire și recunoștință”. „Nu merita să aibă un sfârșit așa tragic”, spun și colegii, și cer dreptate pentru Meliss. Mai multe persoane au adus la cimitir și un baner uriaș pe care era scris: „Drum bun, Melis, Craiova te plânge!”.

Citește și: Prima reacție a unui criminalist după atacul sângeros din Grădina Botanică din Craiova: „A plecat de acasă hotărât să comită o faptă gravă”

Cu ultima suflare, fata a încercat să se salveze și să-l ajute pe proietenul ei după ce au fost înjunghiați de un adolescent de 17 ani în parc. Fata a fost cea care a sunat prima dată la 112 după ce au fost  atacați. Cu ultimele puteri, fata a cerut ajutor și a povestit că prietenul său a fost înjunghiat după un scandal cu un adolescent de la liceul militar, fiu al unui poliţist. „Are faţa acoperită”, le a spus Melis polițiștilor, chiar înainte să își dea ultima suflare.