Cine este MASONUL care vrea sa cumpere STEAUA de la GIGI BECALI

Eduard Koler, un om de afaceri din Drobeta Turnu Severin, se află în spatele intenţiei fanilor steliştide a prelua echipa de la CSA si de la Gigi Becali, scrie ProSport.

28 oct. 2015, 11:41
Cine este MASONUL care vrea sa cumpere STEAUA de la GIGI BECALI

Eduard Koler a participat alaturi de Jean Pavel la mitingul organizat de suporteri saptamana trecuta, iar acum isi prezinta planul prin care vrea sa cumpere Steaua.

„Gigi Becali nu mai are nici bani, nici dorinta sa tina Steaua. Planul nostru e clar. Vor fi mai intai 3.000 de membri, apoi inca 2.000. In momentul de fata e foarte posibil ca Gigi Becali sa joace pe fals in Liga I si in cupele europene. Si atunci are o problema”, a spus Koler.

CITEŞTE ŞI MITING al fanilor stelişti. Prima reacţie a lui Gigi Becali

Koler a precizat ca nu are banii necesari pentru a tine de unul singur echipa, dar spune ca alaturi de ceilalti suporteri va reusi acest lucru: „Pe noi ne deranjeaza felul in care se poarta. Am auzit ca Gigi Becali a spus ca suntem niste vagabonzi. Nu e chiar asa. Unii dintre noi avem sute de angajati. Nu stiu daca dansul are macar o carte de munca. Cu siguranta, eu nu voi putea sa sustin un club. Dar acum avem un patron care sta cu mana intinsa. La suporteri, la drepturile TV, la UEFA. Si vrea sa fie patron. Are, saracul, o gandire inversa. Inteleg ca e deprimat ca a fost in detentie, ca nu-i mai arde de fotbal, dar atunci sa-i lase pe altii! OK, spune ca vinde clubul. Dar are ce vinde? Asta vrem sa stim de la avocatii pe care i-am contactat. FCSB nu are marca, sigla, palmaresul. Poate juca in Liga I? Ca jurist, pentru ca am studii de drept, spun ca sunt 80% sanse reale ca FCSB sa nu aiba dreptul de a juca in Liga I”, a completat Koler.

Eduard Koler este membru fondator al Rotary Club Mehedinti si spune ca are mai multe afaceri, unele in domeniul naval.