MITING al fanilor stelişti. Prima reacţie a lui Gigi Becali. UPDATE

Circa 1000 de fani stelişti organizează un miting de protest împotriva conducerii Stelei. 

24 oct. 2015, 11:24
MITING al fanilor stelişti. Prima reacţie a lui Gigi Becali. UPDATE

Miting împotriva lui Gigi Becali în Ghencea. Primii protestatari au ajuns deja în în fața stadionului Ghencea și au început scandările. Cîte sute de oameni au sosit la locul mitingului.

„Sunt niște sute de oameni care nu mă iubesc pe mine. Alte 5 milioane mă iubesc pe mine. Nu mă interesează de protestul lor. Mie nu îmi este frică. Lor trebuie să le fie frică.

Dacă aveau macara, puteau lua Steaua. Eu le zic să ia macarale, ca să ia Steaua. Ei vor echipa, dar trebuie ca cineva să le-o dea. Dacă vor să o cumpere, să facă o ofertă, nu miting cu macaraua.

Ei toți la un loc nu au 100.000 de euro. Nu au bani nici să plătească salariul unui jucător. Cum să ia ei echipa? Eu nu am ce să vorbesc cu ei. Ei sînt teribiliști și poate îi manipulează cineva”, a declarat Becali la România TV.

Jean Pavel aștepta mai mulți oameni, dar dă vina pe Becali pentru faptul că fanii au rămas acasă.

„A fost un miting pentru a anunța că ne vom organiza într-o societate ca să putem lua brandul CSA Steaua. Începînd de săptămîna viitoare vom avea și un site.

Mă așteptam să fim mai mulți, dar prin metode comuniste, Becali a reușit să țină lumea acasă. A zis că va fi un miting agresiv și le-a cerut părinților să lase copii acasă. Unii s-au speriat”, a declarat fostul lider al galeriei steliste.