Cine este Mioara Costin, noul şef al Grupului de Comunicare Strategică. Unde a mai lucrat fosta jurnalistă

Mioara Costin a fost numită recent consilier de stat în cadrul Cancelariei Prim-Ministrului. Fosta jurnalistă Realitatea Plus i-a luat locul lui Andi Manciu la șefia Grupului de Comunicare Strategică, cel care și-a anunțat demisia luni.

27 apr. 2021, 20:56
Cine este Mioara Costin, noul şef al Grupului de Comunicare Strategică. Unde a mai lucrat fosta jurnalistă

Mioara Costin va prelua de miercuri coordonarea Grupului de Comunicare Strategică, a transmis marți seara, predecesorul acesteia în funcție, Andi Manciu, pe grupul de comunicare al campaniei de vaccinare. Mioara Costin a fost jurnalistă la ziarul Puterea, apoi a lucrat la site-ul realitatea.net. Ulterior a trecut în televiziune, fiind reporter pe politic și prezentator al postului Realitatea Plus.

În urmă cu mai bine de o lună, această își anunța demisia de la Realitatea. „Pe 10 martie mi-am anunţat şefii din redacţie că voi pleca de la Realitatea Plus. Sunt aproape 7 ani de stat aici, în care am trecut prin toate etapele. Site, un fel de invitat în studio, o emisiune prezentată, reporter pe politic. Dar nu am renunţat niciodată sa fac teren, chiar dacă ajungeam mai rar, la început. M-a invatat presa scrisă că nu poţi fi jurnalist dacă nu faci teren. Vor urma niste zile de concediu, apoi o perioada de preaviz in care lucrez, in aprilie. După care vom avea drumuri separate”, anunţa Mioara Costin în 15 martie, printr-o postare pe Facebook.

Citeşte şi Raed Arafat aruncă bomba. Şeful DSU recunoaşte că rata de infectare e mai mare decât transmite Grupul de Comunicare Strategică

Din echipa Mioarei Costin va face parte şi Dana Păcurar, de asemenea fost reporter Realitatea TV. Păcurar a plecat de la staţia de ştiri în ianuarie 2021, după ce s-a întors din concediul de maternitate, ea lucrând la Camera Deputaţilor şi Parlamentul European.