Cine este misterioasa femeie pentru care Regele Charles vine des în România. Se întâlnește de fiecare dată cu ea

Cine este misterioasa femeie pentru care Regele Charles vine des în România. De fiecare dată când vizitează țara noastră, soțul Camillei Parker-Bowles se vede cu o doamnă, care nu este cunoscută publicului larg. Până acum, Charles a venit singur pe meleagurile românești.

03 iun. 2023, 09:15
Cine este misterioasa femeie pentru care Regele Charles vine des în România. Se întâlnește de fiecare dată cu ea
Cine este misterioasa femeie pentru care Regele Charles vine des în România

Cine este misterioasa femeie pentru care Regele Charles vine des în România. Este vorba despre Caroline Fernolend, în vârstă de 59 ani, persoana care a pus, practic, satul Viscri, pe harta lumii, localitatea unde Regele Charles are mai multe proprietăți.

Citește și: Regele Charles a fost jefuit de trei activiste de mediu! Femeile i-au furat mieii și apoi s-au postat pe Twitter

Cine este misterioasa femeie pentru care Regele Charles vine des în România

Monarhul și-a făcut de fiecare dată timp să se vadă cu Caroline. Este cea care coordonează, de fapt, în cadrul fundației „Mihai Eminescu Trust”, un program de conservare a patrimoniului cultural din mai multe sate transilvănene. Prin Caroline, Charles a devenit păstorul spiritual al fundației înființate în urmă cu 23 de ani. Caroline este, altfel spus, un ghid cu totul special pentru rege. Aceasta a primit și o casă în Viscri, satul ei natal.

Regele Charles apreciază la ea dedicarea totală în salvarea patrimoniului cultural și arhitectural al obiectivelor turistice din Transilvania.

Regele Charles urmează să vină în România

Inițial, s-a spus că Charles va ajunge în România vineri, 2 iunie 2023, însă publicația The Telegraph a scris, între timp, că vizita acestuia se va efectua săptămâna viitoare, adică de luni, 5 iunie, încolo.

Andrew Noble, ambasadorul Marii Britanii în România, a ținut să sublinieze faptul că vizita lui Charles nu este una de stat, așa cum ai noștri au anunțat, ci are un caracter privat.

Se împlinesc 25 de ani de când regele nostru a vizitat România pentru prima dată, în 1998, şi va fi pentru prima dată când un monarh britanic vizitează România. De această dată va fi o vizită privată. Este o vizită ca marea parte a vizitelor pe care cel care era atunci Prinţul de Wales le-a avut în România. Înţelegem ce înseamnă o vizită privată. Ca de fiecare dată, se va întâlni cu preşedintele, ca gest de curtoazie”, a declarat ambasadorul britanic, potrivit românia.europaliberă.org.